Gegarandeerd de snelste Magento hosting van Nederland!

Wil jij het maximale uit jouw Magento webshop halen? Start dan vandaag nog met Magento hosting van Domeinwinkel.

Wij bieden stabiele en extreem snelle hosting die volledig geoptimaliseerd is voor Magento. Geniet van optimale bereikbaarheid met een uptime van 99,9% en genereer hoge posities in Google. Met Magento hosting van Domeinwinkel kun jij starten met onbeperkt groeien!

Waarom Magento?

Heb je al een domeinnaam geregistreerd en wil je hier een webshop opzetten? Dan is de open source software Magento in veel opzichten de beste keuze. Magento is een veelgebruikt e-commerce platform in Nederland met honderden Nederlandse koppelingen. Magento wordt onder meer geroemd vanwege de goede conversie- en zoekmachineoptimalisatie. Daarom kiezen veel organisaties voor Magento als Content Management Systeem (CMS). Enkele voordelen van Magento zijn:

  • Snelle laadtijden
  • Zoekmachine vriendelijk
  • Veilige en gebruiksvriendelijke admin-interface
  • Online community die met je meedenkt
  • Grote hoeveelheid plugins

Het grootste voordeel van Magento ten opzichte van andere open source systemen, is de grote verscheidenheid aan plugins die je kunt installeren. Zo kun je via Magento Connect jouw website geheel naar wens inrichten aan de hand van honderden gratis en betaalde plugins.

Waarom Magento hosting van Domeinwinkel?

De hostingpakketten van Domeinwinkel zijn volledig geconfigureerd voor Magento. Magento installeren doen wij gratis bij aankoop van een Magento hostingpakket, waardoor jij direct aan de slag kunt met jouw Magento webwinkel. Vervolgens draaien wij jouw webshop op onze Magento servers met extreem snelle SSD harde schijven waardoor jij van de snelste hosting van Nederland geniet. Wist je dat uit onderzoek is gebleken dat onze Magento hosting sneller is dan 99% van alle andere Magento hosting providers? De Magento webwinkels op onze servers laden gemiddeld 3x sneller dan die op de servers van ander webhosting providers. Hierdoor krijgen zelfs zware webshops de performance die ze nodig hebben.

Wil jij weten wat onze snelle Magento hosting voor jouw webshop betekent? Doe dan de snelle hosting test op onze website en ervaar hoe snel je webshop kan zijn als je kiest voor een van de Magento webhosting pakketten van Domeinwinkel.

Naast supersnel ook super betrouwbaar

Naast snelle Magento hosting, kun je bij Domeinwinkel ook rekenen op betrouwbare hosting. Zo zijn onze Magento servers optimaal beschermd tegen spammers en virussen. Daarnaast zijn onze servers gevestigd in een kwalitatief serverpark in Nederland vlakbij ons hoofdkantoor. Zo zijn we snel ter plaatse bij eventuele calamiteiten. De servers worden 24/7 gemonitord door experts en hebben een uptime garantie van 99,9%. Daarnaast maken we ieder dag backups van onze servers. Zo ben jij verzekerd van een stabiele webwinkel waarmee je zonder problemen kunt groeien en geen zorgen hebt over bereikbaarheid.

Service van Domeinwinkel

Met onze supersnelle en betrouwbare Magento hosting zorgt Domeinwinkel voor de beste versie van jouw Magento webshop. En met onze professionele ondersteuning ben je ervan verzekerd dat alles rondom thema’s en configuratie probleemloos geregeld wordt! Heb je nog vragen over onze snelle Magento hosting? Bekijk dan onze veelgestelde vragen of stuur een mailtje naar info@domeinwinkel.nl. Mochten er dan nog onduidelijkheden zijn, dan bellen we je even!

Domeinwinkel is al meer dan 10 jaar dé aanbieder van snelle webhosting en domeinregistratie. Naast Magento hosting kun je bij ons ook terecht voor verschillende soorten hosting als WordPress hosting, Joomla hosting en PrestaShop hosting, maar ook reseller hosting. Waar kunnen wij jou mee helpen?

Domeinwinkel partners