Populaire extensies

.nl domein
€5,95
.com domein
€10,95
.be domein
€6,95

Klantbeoordeling ★★★★

324 Klantervaringen beoordelen Domeinwinkel gemiddeld met een score van 4,4 uit 5 sterren.

Webhosting

Reseller intro
€15,95
Reseller basic
€35,95
Reseller premium
€59,95

Reseller bij Domeinwinkel

= Snelste van Nederland, zeer flexibel en beste staffels!

Domeinwinkel biedt resellers volledige vrijheid in het aanbieden van de afgenomen diensten bij de snelste provider van Nederland. Naast onze extreem scherp geprijsde domeinregistratie zijn er veel standaard en maatwerk oplossingen voor reseller webhosting. Domeinwinkel is hier erg flexibel in en denkt graag mee over hoe je jouw klanten het beste pakket aan kan bieden.

Zo kan je kiezen voor reseller hosting met veel webruimte waarbij websites met grote mailboxen en content gebaat zijn, maar is het ook mogelijk om van zeer hoogwaardige performance reseller webhosting gebruik te maken voor de websites met veel interactie en toepassingen. Zelfs een combinatie van beiden is mogelijk.

Het beheersysteem voor klanten is 100% whitelabel met daarnaast een voor bulkbeheer geoptimaliseerde beheeromgeving voor resellers. Zo ben je weinig tijd kwijt aan het updaten van gegevens door de handige integratie van je Domeinwinkel bulkbeheer account.

Bij Domeinwinkel ben je op de juiste plek voor reseller webhosting en een groot aanbod van domeinnamen (meer dan 200 domeinextensies) die je makkelijk en snel kan beheren en registreren.

Alle websites binnen je reseller webhosting pakket worden dagelijks geback-upt en constant gemonitord zodat we altijd snel een oplossing kunnen bieden bij eventuele problemen.

Onze persoonlijke support is daarnaast elke dag telefonisch en per e-mail beschikbaar om je snel te kunnen helpen met eventuele vragen, zodat je snel en zonder problemen kan schakelen met je eigen klant. Daarnaast biedt Domeinwinkel een uitgebreide helpdesk aan waarin vele vragen direct beantwoord worden.

Ben je overtuigd of wil nog meer informatie?

Bekijk de mogelijkheden

Domeinwinkel partners