SSL Certificaat

Beveilig je website optimaal met een SSL certificaat. Dit beveiligt je website tegen ongewenste indringers en zorgt ervoor dat alle gegevens van klanten niet op straat komen te liggen. Daarnaast is het zelfs positief voor je positie in Google.

www.
  • Beveiligt jouw website
  • Gratis integratie

Beveilig je website optimaal

...en zorg ervoor dat klantdata veilig is

Als je een website hebt is het belangrijk dat gevoelige data zoals klantgegevens of persoonsgegevens goed beveiligd zijn tegen kwaadwillenden. Met de Algemene Verordening Gegevensbescherming die op 25 mei is ingegaan, wordt het nóg belangrijker om je website te beschermen.

Daarnaast is een veilig SSL certificaat positief voor de posities van je website in de zoekmachines, dus waar wacht je nog op?!

Wat is een SSL certificaat?

...volledig geautomatiseerd een beveiligde website

Een SSL certificaat zorgt ervoor dat alle informatie die uitgewisseld wordt tussen je website en de bezoeker beveiligd blijft zodat het onleesbaar is voor anderen.

Wil je meer informatie over SSL certificaten? Bekijk dan de uitgebreide informatiepagina met inhoudelijke informatie over de werking van een SSL certificaat.

Gratis SSL van Let's Encrypt

...volledig geautomatiseerd een beveiligde website

De SSL certificaten van Let's Encrypt zijn gratis en kun je kosteloos zelf installeren op je website vanuit je hosting omgeving bij Domeinwinkel. Hiermee profiteer je van gratis SSL en een perfect beveiligde website!

Wildcard SSL certificaat

...voor je website en subsites

Dit SSL certificaat is geldig voor je gehele website en alle subdomeinen van je website. Hierdoor hoef je niet voor elke subdomein een aparte SSL certificaat aan te schaffen.

Wildcard SSL certificaat

Prijs: €125,- per jaar (incl. vereist eigen IPv4-adres à €25,-)

SSL certificaat aanvragen?

...makkelijk & direct voor je geïmplementeerd

Domeinwinkel verzorgd bij een SSL aanvraag het gehele aanvragingsproces inclusief implementatie en zorgt voor een snelle en optimale beveiliging van je website.

SSL certificaten bestel je via het bestelproces. Selecteer het gewenste certificaat onder de keuze voor je webhostingpakket.

Heb je al webhosting bij Domeinwinkel? Selecteer dan het pakket in je Domeinwinkel account en kies voor "Diensten toevoegen" om SSL certificaten te bestellen.

Een SSL certificaat voor de juiste online beveiliging

Online beveiliging is niet zo vanzelfsprekend als het lijkt. Er zijn nog steeds veel websites die geen extra beveiliging gebruiken. Vertrouwelijke gegevens kunnen hier gemakkelijk onderschept worden wanneer er geen sprake is van extra beveiliging. Bij Domeinwinkel bieden we SSL certificaten aan, hiermee ben je extra beveiligd tegen indringers op je website.

Wat zijn SSL certificaten?

Een SSL certificaat biedt een extra laag beveiliging over je website zodat de gegevens op je website niet opgepikt kunnen worden door derde partijen. Deze gegevens worden onleesbaar gemaakt zodat kwaadwillende mensen de (vertrouwelijke) gegevens niet kunnen misbruiken.

Bij het kopen van een certificaat, zal deze het bedrijf authentiseren voordat deze het certificaat echt zal verstrekken. Een beveiligde verbinding wordt weergegeven in je browser doordat de URL in de adresbalk begint met “https” in plaats van “http”. Daarnaast zie je een groen slotje (zoals je die nu in je adresbalk van je browser ziet) of een groene balk.

Een SSL beveiliging zegt dat de website ook echt van het bedrijf is, waarvan ze zeggen dat deze is.

Waarom is SSL beveiliging zo belangrijk?

Beveiliging op je website is erg belangrijk. Je wilt niet dat persoonlijke gegevens van klanten onderschept worden. Daarnaast geef je je klanten vertrouwen omdat je laat zien dat je je website optimaal beveiligt. Wanneer klanten je website vertrouwen, zullen zij hier eerder een aankoop doen.

Naast het feit dat een SSL certificaat je website beveiligt, is het ook nog eens belangrijk omdat Google dit meeneemt in de resultaten. Sinds december 2015 neemt Google het hebben van een SSL beveiliging positief mee in de resultaten. Met een beveiligde verbinding kom je dus ook nog eens hoger in de Google ranglijst te staan.

Welk SSL protocol is de beste keuze?

Er zijn verschillende soorten certificaten waar je gebruik van kunt maken. Het is afhankelijk van je website wat voor certificaat je nodig hebt.

  • Single domain SSL: Dit is waar maximaal 1 domein wordt beschermd. Wanneer je domein voorbeeld.nl is, zal alleen deze hoofddomein een SSL beveiliging hebben. Een subdomein als nieuw.voorbeeld.nl zal in dit geval niet beschermd worden.
  • Wildcard SSL: Bij dit certificaat worden ook alle subdomeinen van de hoofddomein beschermd. In dit geval zal nieuw.voorbeeld.nl ook SSL verbinding hebben.
  • Extended Validation SSL: Wanneer een bedrijf dit certificaat gebruikt, zal de bezoeker de bedrijfsnaam in een groene balk staan in de browser. Een certificaat als deze vraagt extra verificatie en geeft bezoekers daarmee extra vertrouwen.
  • Multi domain SSL: Grote bedrijven die internationaal verschillende domeinnamen hebben, maken vaak gebruik van een multi domain SSL. Zo zou voorbeeld.nl, maar ook voorbeeld.be onder de beveiliging vallen.
Kies de juiste SSL beveiliging

Het is belangrijk om de juiste SSL beveiliging te kiezen. Kies een certificaat die bij je website past. Heb je beveiliging nodig voor één domeinnaam of voor meerdere domeinnamen? Wil je extra vertrouwen genereren bij klanten? Dit zijn factoren om te overwegen bij het kiezen van je certificaat. Daarnaast is het ook handig om te weten dat Wildcard SSL en Extended Validation SSL certificaten een stuk duurder zijn dan een Single domain beveiliging. Dit is omdat er minder vraag is naar de genoemde certificaten. Daarnaast hebben deze certificaten extra verificatie nodig waarvoor handmatige acties vereist zijn.

Een SSL certificaat op uw website? Snel geregeld via Domeinwinkel!

Via Domeinwinkel kun je heel gemakkelijk een SSL certificaat laten integreren op je website. Jij geeft aan welk certificaat je wilt, wij vragen het voor je aan en implementeren het meteen. Je website zal blijven werken, je zult dus geen klanten mislopen.

In het bestelproces kun je ervoor kiezen om een SSL certificaat bij te bestellen. Een Single Domain certificaat kost €20 per jaar, een Wildcard Domain SSL kost €100 per jaar. Als je al webhosting hebt bij Domeinwinkel, kun je een certificaat bestellen in je account bij “Diensten Toevoegen”.

Heb je vragen of opmerkingen over SSL certificaten? Dan kun je ons support team bereiken via de mail.

Domeinwinkel partners