Website maken

Wil je een webshop, portfolio, blog of andere website maken? Dan zit je goed bij Domeinwinkel. Bij ons maak je eenvoudig en snel een website om trots op te zijn, ook als je geen technische kennis hebt. Wij zorgen ervoor dat alles klaarstaat, zodat jij direct van start kunt. Gebruik onze eigen Website Maker® of ga aan de slag met populaire CMS-systemen zoals WordPress, Joomla of PrestaShop. Jij bepaalt!

www.

Website maken en hosten

Bij Domeinwinkel is je eigen website maken geen hogere wiskunde. Onze tools en pakketten zijn zo ontworpen dat je gemakkelijk en snel een professionele website kunt maken. In onze pakketten zit jouw ideale webhosting er ook bij; zonder hosting is je nieuwe website immers niet bereikbaar via het web. Maar de hosting van Domeinwinkel is niet zomaar hosting. Als je bij ons je eigen website maakt, dan profiteer je van de snelste hosting van Nederland! Uit onderzoek is gebleken dat onze webhosting 3x sneller is dan die van andere providers. Dit resulteert in een supersnelle website!

Welk webpakket bij jouw wensen past, hangt af van het soort website dat je gaat maken. Wij hebben onze pakketten voor websites maken en hosting hieronder voor je op een rij gezet.

Domeinwinkel Website Maker®

Websites maken zonder technische kennis

Zonder enige technische kennis toch makkelijk je eigen responsive website maken en online zetten? Dat doe je met de Domeinwinkel Website Maker®. Met deze software kun je gemakkelijk je eigen website maken middels een ‘drag-and-drop’ systeem. Als je aan de slag gaat met onze Domeinwinkel Website Maker®, dan creëren wij automatisch een webhosting-omgeving voor je zodat je straks ook echt bereikbaar bent op het web. Jouw nieuwe website staat binnen enkele minuten online!

WordPress hosting

Blogs, creatieve websites en bedrijfswebsites maken

Zelf een website maken met WordPress én direct profiteren van ultrasnelle webhosting doe je met WordPress hosting van Domeinwinkel. Wij installeren WordPress gratis en zorgen voor optimaal gemak en WordPress beveiliging. Daarnaast geniet je van professionele support, zodat je probleemloos je eigen WordPress website kunt maken. Je eigen WordPress site maken en online zetten doe je al voor € 2,22 per maand.

PrestaShop webhosting

Webshops en websites met oog op verkoop maken

Start met PrestaShop webhosting bij Domeinwinkel en geniet van veel voordelen. Wij installeren PrestaShop gratis, helpen je bij het opzetten van je PrestaShop website en voorzien deze van extra specifieke beveiliging met dubbele authenticatie en Patchman®. Daarnaast maken wij een dagelijkse back-up van je e-mail en PrestaShop webshop. Uiteraard geniet je ook bij PrestaShop van razendsnelle hosting. Je eigen PrestaShop website of webshop staat al online voor € 2,22 per maand.

Joomla webhosting

Alternatief voor hobby websites maken via WordPress

Als je nog niet veel ervaring hebt met websites maken, dan is het Joomla CMS meer dan geschikt. Kies je voor Joomla webhosting van Domeinwinkel, dan installeren wij het CSM gratis zodat je meteen aan de slag kunt met de perfecte website. Daarnaast geniet je van supersnelle en stabiele Joomla hosting, dit allemaal al vanaf € 2,22 per maand.

Succesvolle website maken

Als je een professionele website wilt maken, dan is Domeinwinkel de juiste keuze. Met eenvoudige webpakketten en supersnelle hosting leggen wij de basis voor een succesvolle website. Bij Domeinwinkel maken wij gebruik van in Nederland gehoste SSD-servers. Deze zijn voorzien van de nieuwste technieken en beveiligingstoepassingen. Onze servers worden 24/7 gemonitord en hebben een hoge uptime garantie. Hierdoor is jouw nieuwe website stabiel, razendsnel en altijd bereikbaar. Daarnaast maken wij dagelijks automatische back-ups van je website. Zo kunnen we je website weer terugzetten, mocht er iets misgaan. En mocht je ergens tegenaan lopen? Dan staan onze support medewerkers klaar om je te helpen.

Alle voordelen van een website maken met hosting bij Domeinwinkel:

  • De snelste webhosting van Nederland
  • Gratis SSL certificaten
  • Persoonlijk contact
  • Professionele support
  • Dagelijkse back-up
  • Nederlandse servers

Een website maken met domeinnaam

Als je een website wilt bouwen, dan heb je een domeinnaam nodig. Een domeinnaam, ook wel een webnaam of webadres genoemd, is jouw eigen, unieke adres op het web. Als je een passende domeinnaam voor je bedrijf/website hebt gekozen, dan kun je via onze domeincheck controleren of deze nog vrij of al bezet is. Je ziet dan direct de beschikbaarheid van je domein voor meer dan 200 mogelijke domeinnaam extensies. Is jouw domeinnaam beschikbaar, dan kun je eenvoudig en tegen een scherp tarief je domeinnaam registreren bij Domeinwinkel. Bij Domeinwinkel beheer je zelf je domeinnamen en kun je WHOIS- en DNS-gegevens makkelijk aanpassen in je Domeinwinkel account.

Wil je bij Domeinwinkel een website maken en hosten, maar heb je al een domeinnaam bij een andere hostingprovider? Dan kunnen wij gratis je domeinnaam verhuizen naar Domeinwinkel. En mochten er problemen zijn tijdens het verhuisproces, dan staan onze medewerkers klaar om deze op te lossen.

Een succesvolle website maken doe je met Domeinwinkel

Als je een professionele website wilt maken, dan ben je bij Domeinwinkel aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat alles voor je klaarstaat, zodat jij een vliegende start kunt maken. Van gratis installatie van jouw favoriete CMS tot razendsnelle hosting en optimale beveiliging. Je bent slechts enkele klikken verwijderd van een succesvolle eigen website.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij staan klaar om je te helpen met al je vragen rondom webhosting, domeinnamen en de Website Maker®. Je kunt ons iedere werkdag van 09.00 tot 17.30 uur bereiken via info@domeinwinkel.nl. Wanneer een vraag wat meer uitleg vereist, dan bellen we je gewoon even.

Start vandaag nog met je eigen website maken bij Domeinwinkel!

Domeinwinkel partners