Domeinnaam registreren

Ben je van plan je domeinnaam te registreren, maar twijfel je nog welke aanbieder je moet kiezen? Hieronder zie je welke voordelen Domeinwinkel je biedt.

www.
  • Gratis doorlinken

Scherpe & transparante prijzen

Domeinwinkel geeft flinke introductiekortingen op alle veel gebruikte domeinextensies. Zo registreer je al een .NL domeinnaam voor €5,95 (ex. BTW). Daarna betaal je de scherpe standaardprijs voor je domeinnaam, maar daarin zijn we altijd transparant. Geen verborgen kosten, dus geen verassingen!

Gratis domeinnaam & e-mail doorsturen

Geen extra kosten voor doorstuurservice (zoals bij veel andere providers) of e-mail, maar makkelijk via 1 klik je domeinnaam doorsturen naar een andere URL en e-mailadres. Het is volledig gratis waardoor je geen extra kosten maakt voor je domeinnaam.

Naast doorsturen naar een andere URL kan je ook volledig gratis je domeinnaam via 1 klik koppelen aan je externe website bij bijv. WordPress, Google Apps, Weebly, Jimdo, Blogger etc.

Volledig & gemakkelijk beheer

Je domeinnamen zijn volledig te beheren in onze gebruiksvriendelijke beheeromgeving. Via je Domeinwinkel account kan je alle zaken die te maken hebben met je domeinnaam zelf makkelijk en snel beheren voor volledige controle.

Whois domeinhouder gegevens, website koppelingen, DNS en gebruikersgegevens zijn aan te passen binnen de intuïtieve beheeromgeving. Ook bulkbeheer is mogelijk binnen de beheeromgeving zodat meerdere domeinnamen tegelijk beheerd kunnen worden.

Snelle webhosting

Wil je naast je domeinnaam ook je eigen website maken? Domeinwinkel biedt snelle webhosting voor alle soorten websites. Wil je liever een supersnelle laadtijd en heb je minder webruimte nodig of heb je een kleine website, maar juist veel e-mailadressen. Voor elke site vinden wij de juiste webhosting oplossing.

Ben je benieuwd naar ons aanbod?

Bekijk onze webhosting

Persoonlijke & snelle support

Domeinwinkel behandelt haar klanten niet als robots en biedt daarom persoonlijke support via e-mail en live chat. Alle vragen zijn welkom! En we garanderen een antwoord op je vraag binnen max. 1 werkdag (meestal veel sneller). Mocht je vraag erg lastig op te lossen zijn, dan bellen we je gewoon even.

Onze klantenservice is geopend van maandag t/m vrijdag.

Meer dan 10 jaar ervaring

Domeinwinkel is opgericht in 2003 en draait dus al meer dan 10 jaar mee. Je haalt met ons veel ervaring in huis waardoor we jou precies kunnen bieden waarnaar je op zoek bent.

Tevens blijven we onszelf constant verbeteren op het gebied van performance, service en veiligheid waar je als klant gratis van mee profiteert.

Domeinnaam Registreren? Dan kies je Domeinwinkel!

Een domeinnaam registreren heeft vele voordelen. Zo kun je het gebruiken om je website op te publiceren. Daarnaast kun je met een domeinnaam eigen e-mail adressen aanmaken. Wanneer je een eigen bedrijf hebt, dan is het hebben van een uniek e-mail adres een must voor je betrouwbaarheid.

De snelste van Nederland voor jouw domeinregistratie

Domeinregistratie via Domeinwinkel gaat heel makkelijk. In enkele klikken heb je je favoriete domeinnaam al in je account staan en kun je er meteen mee aan de slag.

Naast domeinregistratie kun je ook bij ons terecht voor de snelste (!) hosting van Nederland. Onze hosting is gemiddeld 3 keer sneller dan andere hosting providers! Je kunt de snelheid van je eigen website checken met de snelheidstest. Naast de huidige website snelheid geeft deze ook aan hoe snel je website zal zijn onder de hosting van Domeinwinkel.

Hoe registreer ik eenvoudig en snel mijn domeinnaam?

Bij Domeinwinkel kun je een domein registreren in slechts 3 stappen. Het enige wat je hoeft te doen is een domeinnaam uitzoeken, een hosting pakket kiezen (optioneel) en je gegevens in te vullen. Zo makkelijk is het om een domeinnaam te registreren bij Domeinwinkel!

Domeinnamen zijn er in allerlei vormen en maten. Domeinnamen bevatten tussen de 2 en 63 karakters, en kunnen verschillende extensies hebben. Je kunt het zo gek bijna niet bedenken of er bestaat een extensie voor. Zo kun je een domeinnaam registreren eindigend op .blog, .pizza, .new, .shop en nog veel meer. Dus geen paniek wanneer je naam niet beschikbaar is met een .nl extensie. Kijk snel of jouw domeinnaam nog beschikbaar is via de domeincheck.

Registreer jouw domeinnaam op 100% Nederlandse servers

Domeinwinkel is 100% Nederlands! Onze servers staan in Databarn Rivium te Cappelle aan den IJssel en zijn helemaal van ons. Wij hebben volledige controle over de servers, er zijn geen tussenpartijen. Dit geeft ons de mogelijkheid om onze servers precies zo in te richten zoals wij dat willen. Bij een storing op de server, zijn wij er meteen bij om deze op te lossen.

Heb je al een domeinnaam bij een andere provider, maar wil je deze verhuizen naar Domeinwinkel? Dit gaat ook heel gemakkelijk via de domeincheck. We sturen je e-mail en domeinnaam gratis door. Mocht je tegen problemen aanlopen tijdens het verhuisproces, dan staan we klaar om eventuele problemen voor je op te lossen.

Domein registreren? Dan kies je Domeinwinkel!

De basis diensten van Domeinwinkel bestaan uit domeinregistratie en webhosting. Met meer dan 10 jaar ervaring staan we voor kwaliteit en proberen we onszelf continue te verbeteren. We bieden onze klanten persoonlijke en snelle support. Onze support medewerkers zitten van maandag t/m vrijdag klaar om je te helpen bij al je vragen via e-mail. Ben je op zoek naar betrouwbaarheid, snelheid en stabiliteit? Dan ben je bij Domeinwinkel aan het goede adres!

Domeinwinkel partners