Ga voor supersnelle en stabiele Joomla hosting!

Wil je een eigen website of blog maken? Kies Joomla webhosting om makkelijk zonder veel technische kennis je website op te zetten en online te plaatsen. Wij garanderen de snelste laadtijd van je nieuwe Joomla website!

  • Gratis Joomla installatie
  • Vanaf €2,22 p/m

Bewezen de snelste Joomla hosting van Nederland

Waarom Joomla?

Het CMS is vergelijkbaar met WordPress en is dan ook erg geschikt als je nog geen ervaring hebt met het maken van websites. Daarnaast is Joomla, net als WordPress, een open source CMS, waardoor er veel plugins beschikbaar zijn. Ook is er een Joomla community die je kunt raadplegen bij vragen en opmerkingen. Bugs en lekken worden hierdoor altijd snel gerepareerd!

Waarom Joomla hosting bij Domeinwinkel?

Ben je van plan om een Joomla website te bouwen? Kies dan voor Joomla hosting bij Domeinwinkel! Wij installeren het CMS gratis voor je zodat je meteen aan de slag kunt met je eigen Joomla website.

Daarnaast bieden we je betrouwbare Joomla hosting op 100% Nederlandse SSD servers (SSD hosting). Onze servers staan in een Nederlands serverpark uitgerust met de beste beveiliging. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan zijn onze technische engineers snel ter plaatse. Onze servers worden 24/7 gemonitord waardoor we een hoge uptime garantie kunnen bieden. Tevens worden er iedere dag backups van onze servers gemaakt.

Voor extra beveiliging op je website kun je er ook voor kiezen om deze te beveiligen met een SSL certificaat. Wanneer je website een klantlogin of een betaalmodule heeft, is dit vooral handig om je klanten meer vertrouwen te geven. Daarnaast neemt Google dit ook positief mee in de zoekresultaten.

Supersnelle en voordelige Joomla hosting

Je hebt al Joomla hosting pakket vanaf € 2,22 per maand. Hiermee heeft Domeinwinkel een hoge prijs-kwaliteitsverhouding ten opzichte van andere hosting providers. Voor de hoogste kwaliteit en de laagste prijs, ben je bij Domeinwinkel dus zeker aan het goede adres voor Joomla hosting.

Daarnaast garanderen wij bij Domeinwinkel snelle laadtijden van je Joomla websites. Onze Joomla webhosting is gemiddeld 3x sneller dan die van andere hosting partijen. Heb je op dit moment al Joomla hosting bij een andere partij, maar ben je nieuwsgierig naar de snelheid van Joomla webhosting bij Domeinwinkel? Doe dan de snelheidstest en ontdek hoe snel je website kan zijn bij Domeinwinkel.

Domeinwinkel is jouw Joomla partner!

Voor betrouwbare en snelle Joomla hosting ben je bij Domeinwinkel aan het goede adres! We hebben meer dan 10 jaar ervaring waardoor we je precies kunnen bieden wat jij zoekt. Wij vinden het belangrijk om onze klanten tevreden te houden en eventuele problemen zo snel mogelijk op te lossen. Persoonlijke support en snelle interactie horen dan ook zeker bij onze service. Heb je een vraag voor ons? Kijk ook eens bij de veelgestelde vragen of deze hier bij staat. Mocht dit niet zo zijn, dan kun je ons bereiken door een mailtje te sturen naar info@domeinwinkel.nl.

Naast Joomla hosting, kun je bij Domeinwinkel ook terecht voor WordPress hosting, Prestashop hosting en maatwerk oplossingen voor reseller hosting. Naast snelle hosting kun je bij Domeinwinkel ook terecht voor een nieuwe domeinnaam (200+ domeinnaam extensies) en gratis verhuisservice.

Hoe werkt Joomla?

...het ideale CMS voor mooie websites

Joomla! is een uitgebreid CMS om je eigen professionele website mee te maken en te onderhouden. Het is relatief makkelijk in gebruik en uitermate geschikt voor bedrijfswebsites en portfolio websites.

Door haar makkelijke systeem is Joomla geschikt voor zowel ervaren als minder ervaren gebruikers. Een ideaal pakket dus om snel je eigen site te maken en vergelijkbaar met het Wordpress CMS.

Onze Joomla! webhosting

...deze voordelen biedt Domeinwinkel voor Joomla

  1. Gratis Joomla! installatie.
  2. Snelle dienstverlening bij het starten van je Joomla webhosting.
  3. Top servers! alle servers voor Joomla hosting zijn 100% Nederlands
  4. Extra specifieke beveiliging voor Joomla met dubbele authentificatie en Patchman®.
  5. Kies je eigen hosting variant! Maak de keuze tussen Ruimte (veel MB’s) of SSD High performance (super performance).
  6. Scherpe prijzen (al vanaf €2,22 per maand).
  7. Dagelijkse back-up van e-mail en je Joomla website.

Extra beveiliging

...voor jouw Joomla website

Joomla is een open-source systeem waardoor de broncode van de software inzichtelijk is voor iedereen. Aan de ene kant is dit fijn, omdat webontwikkelaars op die manier mooie plugins kunnen maken voor Joomla. Helaas zorgt het aan de andere kant voor veel problemen qua beveiliging. Domeinwinkel heeft haar servers daarom extra goed beveiligd met Patchman® en eigen extra authentificatie beveiliging.

Zo is jouw Joomla website optimaal beveiligd tegen indringers en problemen. Zonder extra kosten. Eventuele extra beveiliging is mogelijk via een SSL certificaat.

Joomla support

...grote community met veel informatie

Om je het makkelijk te maken biedt Domeinwinkel een gratis installatie van Joomla aan binnen je Joomla webhosting beheeromgeving. Zo hoef je zelf niet te zitten prutsen met lastige installaties, maar kan je direct aan de slag met het maken van je website. Onze servers zijn optimaal gekalibreerd voor Joomla, erg gemakkelijk dus.

Daarnaast kan je via de Joomla community vele thema's, plugins en handleidingen terugvinden die jou helpen de perfecte website te maken!

Domeinwinkel partners