Meer dan 10 jaar dé aanbieder van snelle webhosting en domeinregistratie

Maar nog steeds hongerig naar het creëren van nóg betere diensten en het nóg tevredener maken van onze klanten!

Contactgegevens

Kantoor
Kantooradres
Westblaak 100 3012 KM
Rotterdam Nederland
Contactmogelijkheden

E-mail: info@domeinwinkel.nl

Bankgegevens

IBAN: NL57RABO0159475953
BIC: RABONL2U

Juridisch

KVK: 24303167
BTW nr.: NL812498434B01

Alles onder controle

...Door vele jaren ervaring sinds onze oprichting

Domeinwinkel bestaat al sinds 2003 en heeft in die tijd veel ervaring opgebouwd met het aanbieden en onderhouden van domeinnamen en webhosting voor haar klanten. Al onze processen zijn daarom geoptimaliseerd om het voor onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken.

Eerlijk & persoonlijk

...zonder verrassingen en extra kosten

Wij staan voor eerlijke en persoonlijke dienstverlening zonder dat je voor verassingen komt te staan. Je weet van tevoren dus wat je kan verwachten en wordt altijd persoonlijk en eerlijk behandeld zodat je onbezorgd van je domeinnamen en website kan genieten.

100% Nederlands

...hoogwaardige oerhollandse webhosting

Alle Domeinwinkel servers zijn 100% van ons en bij ons in beheer. We huren dus geen servers van andere aanbieders. Op deze manier kunnen we volledig bepalen hoe we de servers inzetten en zijn we niet afhankelijk van anderen, zodat we betere prestaties voor onze klanten kunnen garanderen.

Daarnaast monitoren we alles zelf. Mocht er een server dus toch een storing hebben dan zijn we er als eerste bij om het snel op te lossen.

Domeinwinkel werkt met uitsluitend zeer hoogwaardige servers en netwerk apparatuur die in Databarn Rivium te Capelle aan de IJssel staan. 100% Nederlands en 100% kwaliteit dus!

Domeinwinkel partners