Domeinnaam veiling

Vind je het moeilijk om een goede domeinnaam te vinden voor je website omdat je favoriete domeinnaam al door iemand anders geregistreerd is? Catchtiger.com vangt sterke domeinnamen voor je die nu nog geregistreerd zijn.

www.
  • Gratis doorlinken
  • Volledig DNS beheer

De domeinnaam die je graag wilt hebben

...speciaal voor jou gevangen

Catchtiger.com is hét veilingplatform onder de domeinnamen. Hier vind je domeinnamen terug die binnenkort vrijkomen voor registratie. Daarnaast biedt CatchTiger ook een marktplaats platform. Hier zetten domein eigenaren hun domeinnaam te koop.

Quarantaine domeinnamen

Domeinnamen die in quarantaine staan zijn door de eigenaar opgezegd of niet betaald. Tijdens deze quarantaine periode kan de eigenaar nog beslissen om de domeinnaam te houden. Na deze periode komt de domeinnaam vrij en kan iedereen proberen om de domeinnaam te “vangen”. CatchTiger is gespecialiseerd in het vangen van deze domeinnamen voor jou, zodat je deze als nieuwe eigenaar kan gebruiken voor je website. Dit doen ze via een uitgebreide domeinnaam veiling.

Domeinnamen Verkopen?

Via de marktplaats van CatchTiger is het ook mogelijk om domeinnamen te verkopen. Je kunt zo je domeinnaam direct verkopen voor een vaste prijs of door middel van een biedingssysteem. Bij het biedingssysteem beslis je de minimum prijs van je domeinnaam en laat de bieders de rest doen.

Waarde van domeinnaam

Wil je een domeinnaam kopen maar weet je niet hoe je een goede domeinnaam kunt herkennen? In het veilingoverzicht zie je achter elke domeinnaam een zogeheten ‘Tijgerscore’. Een hogere tijgerscore heeft vaak een hogere waarde omdat deze populair zijn in de markt. De tijgerscore is gebaseerd op verschillende waardes die bekend zijn over de domeinnaam zoals Domain Authority, backlinks en Trust Flow.

Bieden op jouw favoriete domeinnaam

Je kunt bij CatchTiger gratis een account aanmaken. Hiermee kun je biedingen op jouw favoriete domeinnaam plaatsen. Het is ook mogelijk om anonieme biedingen te plaatsen. Er zijn twee mogelijkheden om een bod te plaatsen. Zo kun je naast een statisch bod (een direct bod wat je plaatst) ook een automatisch bod plaatsen. Hierbij zet je een maximum bod. Elke keer als er dan iemand over jouw bod heen gaat, bied je hier automatisch 1 euro overheen totdat je maximum bod is bereikt.

Vertrouwt bij Domeinwinkel

Wanneer je je een domeinnaam hebt gewonnen op CatchTiger, word je domeinnaam automatisch voor je bij Domeinwinkel gezet. Vanaf je Domeinwinkel account kun je je domeinnaam gemakkelijk beheren. Voor vragen over je domeinnaam kun je uiteraard bij onze support terecht. Je zult zo snel mogelijk antwoord van ons ontvangen.

catchtiger website

Ben je benieuwd welke domeinnamen er binnenkort vrijkomen?

Bekijk & bied mee

Biedt op je gekozen domeinnaam

...en win de veiling

Na de keuze van een domeinnaam kan je bieden hoeveel je hier maximaal voor wilt betalen via de domeinnaam veiling. Degene die het meeste biedt wint de veiling waarna CatchTiger gaat proberen de domeinnaam te "vangen" voor je. Lukt ze dit niet dan betaal je ook niets.

Meer details

Jouw domeinnaam bij Domeinwinkel

...we plaatsen de gevangen domeinnaam direct in je account

Wanneer jouw domeinnaam gevangen is door CatchTiger wordt deze automatisch direct veilig in je Domeinwinkel account geplaatst. Zo kan je jouw domeinnaam direct gaan gebruiken voor je website!

Domeinwinkel partners