Webhosting: Kies de snelste hosting

Ben je van plan een website te maken of heb je wellicht al een website? Bij Domeinwinkel profiteer je van ongekende snelheid op een van onze extreem snelle SSD webservers.

Deze garanderen 24-uur per dag, 7 dagen in de week een stabiele, veilige en supersnelle verbinding. Zo is je website altijd snel toegankelijk voor bezoekers! Gemiddeld zijn we zelfs 3x sneller dan andere hosters! Bereken je snelheidswinst.

  • 3x snellere webhosting
  • Gratis SSL certificaat

Kies je ideale hostingpakket

*

Korting geldt voor de eerste 6 maanden, bij afname van minimaal 1 jaar. Daarna wordt het standaard tarief gerekend.

Meer ruimte nodig? Klik hier!

1. Keuzevrijheid

...de beste webhosting voor jouw website

Onze SSD servers zijn zo opgebouwd dat deze profiteren van Flash geheugen zonder bewegende onderdelen. Daardoor kunnen we via het flash geheugen veel sneller data delen met het internet wat weer ten goede komt van de snelheid van je website.

Domeinwinkel biedt High Performance SSD shared hosting voor iedereen die laadtijd van zijn website belangrijker vind dan de hoeveelheid webruimte.

2. Top performance

...voor iedere website

Zware websites met een uitgebreid CMS aangedreven beheersysteem en veel interactieve elementen profiteren van de High Performance webhosting.

De SSD servers van Domeinwinkel zijn optimaal ingericht en voorzien van de beste onderdelen waardoor wij maximale snelheid garanderen. Onze SSD hosting is maar liefst 3x sneller dan onze concurrenten! Benieuwd? Doe de snelheidscheck en profiteer van onze snelheidsgarantie!

3. Optimaal gebruiksgemak

...beloon je klanten en profiteer

Een snelle website biedt vele voordelen. Ten eerste zorgt een snelle laadtijd voor een positieve online klantervaring, waardoor klanten langer op je website blijven en meer informatie/producten tot zich nemen. Daarnaast is algemeen bekend dat Google de snelheid van je website meerekent bij de indexering van je website in de zoekresultaten.

4. Rechtvaardige en strenge spamfilter

...voor een veilige e-mail omgeving.

Volledig kosteloos. Verder krijg je bij iedere geregistreerde domeinnaam minimaal één e-mailadres @jedomeinnaam.nl ter beschikking.

Je kunt altijd en overal je e-mail uitlezen en verzenden. Al onze webhostingpakketten zijn namelijk standaard uitgerust met webmail, IMAP en POP3.

Direct beginnen

5. SSL Certificaat

...extra beveiliging voor jouw website

Heb je een website of webshop met klantlogin of betaalmodule dan kan je jouw website extra beveiligen met een SSL certificaat. Meer weten?

Bekijk de opties

Dit zeggen onze klanten over Domeinwinkel

324 Klantervaringen beoordelen Domeinwinkel gemiddeld met een score van 4,4 uit 5 sterren.

Bekijk wat anderen vinden

Wordpress webhosting

het meest gebruikte CMS

Wij installeren Wordpress gratis voor je bij onze Wordpress webhosting. Je hoeft met Wordpress weinig technische kennis te hebben om zelf een mooie website te maken.

Optimaal geconfigureerd voor Wordpress. Een goed startpunt voor een mooie website!

Wordpress webhosting

Joomla webhosting

ideaal voor mooie websites

Wil je een mooie website maken? Dan is Joomla een makkelijke online applicatie om snel je site online te hebben staan. Je hebt snel al een leuke website online staan.

Wil je met Joomla beginnen? Kies dan je webhosting.

Joomla webhosting

Prestashop webhosting

je eigen webshop online

Prestashop biedt je de mogelijkheid om snel en makkelijk je eigen webshop te maken. Met verschillende thema's en plugins bouw je zelf een volledig werkende webshop.

Wil je een succesvolle webshop? Wij raden een Basic High Performance pakket aan.

Prestashop webhosting

Snelste SSD Hosting vind je bij Domeinwinkel!

Bij Domeinwinkel ben je gegarandeerd van snelle SSD webhosting. Zo weet je zeker dat je website optimaal gebruikt wordt door je bezoekers.

Supersnelle SSD hosting vind je bij Domeinwinkel!

Doordat we de SSD hosting snel en met hoge performance inzetten profiteer je van snelle laadtijden en krijgt zelfs een zware webshop de performance die het nodig heeft. SSD webhosting zorgt er dus voor dat klanten niet lang hoeven te wachten bij het laden van een pagina waardoor bezoekers minder snel af zullen haken en meer diensten af zullen nemen.

Uit onderzoek is gebleken dat onze hosting de snelste van Nederland is. Daar zijn we natuurlijk erg trots op! Wij kunnen de snelste hosting leveren omdat we gebruik maken van een fair-use policy op onze servers. Alle resources van onze servers mogen gebruikt worden, zolang het gebruik redelijk blijft. Mocht dit gebruik langdurig doorgaan, dan nemen we contact met je om te kijken naar een oplossing.

Check hier de snelheid van je website. Deze tool zal je ook meteen laten zien hoe snel je website zal zijn met hosting van Domeinwinkel.

Garantie voor de beste SSD webhosting van jouw website.

Bij Domeinwinkel willen we zeker weten dat onze klanten kwaliteit hosting krijgen. Naast snelheid, vinden we veiligheid natuurlijk ook erg belangrijk. Onze SSD servers staan in Databarn Rivium in Cappele aan den IJssel. Dit park ligt vlakbij ons hoofdkantoor in Breda. Zo zijn we snel ter plaatse bij storingen.

Onze servers worden 24/7 gemonitord en zijn voorzien van UPS. Daarnaast worden er elke dag back-ups gemaakt van de servers. Zo kunnen we alles volledig terugzetten mocht er toch iets mis gaan.

Met de aankoop van een hosting pakket van Domeinwinkel, heb je de mogelijkheid om beheersystemen zoals WordPress Joomla en PrestaShop gratis te installeren. Met behulp van deze systemen kun je gemakkelijk je website online zetten en beheren.

Hosting op betrouwbare SSD servers? Kies Domeinwinkel!

Ben je op zoek naar betrouwbaarheid, snelheid en stabiliteit? Kies dan voor Domeinwinkel! We vinden het erg belangrijk dat onze klanten blij zijn en helpen je dan ook graag wanneer je een vraag hebt.

Bij veel gestelde vragen staan vragen die wij geregeld krijgen. Je kunt hier altijd kijken of je vraag erbij staat. Mocht dit niet zo zijn, dan kun je ons altijd een mailtje sturen via info@domeinwinkel.nl. We nemen binnen 1 werkdag (meestal sneller!) contact met je op.

Bekijk de mogelijkheden

Domeinwinkel partners