Affiliate

Wil jij kwalitatieve hosting en scherp geprijsde domeinnamen aanbieden als klant van Domeinwinkel? Meld je dan aan als Domeinwinkel affiliate en verdien €20 per aanbeveling!

Affiliate van Domeinwinkel

Ben je tevreden over de diensten van Domeinwinkel en wil je zelf wat geld verdienen? Dan is het affiliate programma van Domeinwinkel iets voor jou.

Elk klant krijgt bij ons een persoonlijke actiecode die je aan vrienden, familie en zakelijke contacten kan geven. Worden jouw kennissen klant bij Domeinwinkel dan ontvang jij €20 cash op je rekening! Daarnaast ontvangt de nieuwe klant ook nog eens €10 korting op de bestelling.

Hoe vind ik mijn persoonlijke actiecode?

Jouw persoonlijke actiecode is terug te vinden in je Domeinwinkel account bij "Mijn gegevens". Deze code kan je doorgeven aan je vrienden, familie en andere contacten.

De code kan gebruikt worden voor €10 korting op de bestelling door een nieuwe klant. Deze kan makkelijk ingevoerd worden als kortingscode bij de bestelling.

Nadat je code gebruikt is ontvang je 1 keer per kwartaal een uitkering van €20 per aangebrachte klant.

Affiliate voorwaarden

  1. Je actiecode is strikt persoonlijk , alleen jij mag de code dus aan anderen geven
  2. De code werkt alleen bij een bestelling met webhosting en vanaf een Basic webhostingpakket. Voor Intro webhosting en domeinnamen bieden we geen vergoeding.
  3. Het is verboden om de code te gebruiken voor het aanmaken van een tweede eigen account.
  4. Het aanbrengen van een nieuwe klant (die aan voorwaarde 2 voldoet) geeft de klant met de actiecode het recht op €20 cash, dit wordt 1 keer per kwartaal uitgekeerd.

Domeinwinkel partners