Net dat beetje extra service

Ervaring Gitty Gommers met Domeinwinkel

Daarom Domeinwinkel!

Onze klanten stellen hoge eisen wat betreft continuïteit van hun online producten. Domeinwinkel biedt ons de mogelijkheid de domeinnamen, hosting en single IP’s in te richten zoals wij dat wensen, tegen scherpe tarieven. Er wordt snel op vragen geanticipeerd, wat voor ons bedrijf erg belangrijk is. Net dat beetje extra service wat wij als full-service bedrijf nodig hebben!

Wat doet Exact Services?

Exact Services is een dienstverlener binnen de online branch, met als specialisatie full-service support, bijvoorbeeld voor een van onze klanten Ambiance Online B.V. Als dienstverlener nemen wij het gehele traject van A tot Z voor onze rekening. Een dergelijk traject kan bestaan uit het laten bouwen van een webshop tot de uitlevering van het uiteindelijk verkochte product. Daarnaast hebben wij altijd tot doel omzetverhoging te creëeren voor onze klanten en denken altijd mee ter verbetering van bestaande sales processen.

Gitty Gommers, Exact Services (exactservices.nl)

Promoot jezelf via Domeinwinkel

Wil je met jouw bedrijf op de Domeinwinkel website staan en door duizenden mensen per maand gezien worden? Meld je dan aan en schrijf een review!

1. Geef antwoord op de volgende vragen:

2. Foto uploaden:

Zonder volledige informatie kan je verhaal helaas niet verwerkt worden op onze website.

Bekijk wat anderen over ons zeggen

Wil je nog meer reacties en beoordelingen bekijken over Domeinwinkel?

Check dan de vele reviews op de onafhankelijke beoordelingen website Webhosters.nl.

Domeinwinkel partners