.top

.TOP domeinnaam registreren

€20,00

De nieuwe .TOP extensie heeft een internationaal leidend karakter. Iedereen kan een domeinnaam registreren met deze nieuwe domeinextensie. WIl je laten zien dat jij ergens top in bent? Dan is een .TOP iets voor jou!

www.

.top is één van de nieuwste generieke extensies die iedereen kan registreren. Wil jij laten zien dat je ergens de beste in bent? Dan is een domeinnaam met de .top extensie een mooie optie voor jou.

.top domeinnaam registreren

Hoe kan ik een .top domeinnaam registreren?

Je hebt waarschijnlijk al een .top domeinnaam in je hoofd. Gelukkig is de .top extensie nog nieuw en dat zorgt ervoor dat er nog veel domeinnamen beschikbaar zullen zijn. De kans dat je favorietes .top domeinnaam nog beschikbaar is zal groot zijn. Met behulp van onze domeincheck weet je zeker of je favoriete .top domeinnaam nog beschikbaar is. Mocht je gekozen .top domeinnaam onverhoopt toch niet beschikbaar zijn dan kan je een koppelteken toevoegen aan de domeinnaam waardoor je jouw favoriete .top domeinnaam alsnog kunt registreren.

Nadat je jouw .top domeinnaam hebt geselecteerd zou je ook nog een webhostingpakket toe kunnen voegen zodat je snel aan de slag kan met je website en mail.

Hoelang duurt het registreren van een .top domeinnaam?

Een .top registratie is binnen enkele minuten voltooid, nadat jij de .top domeinnaam hebt geregistreerd komen wij in actie om de rest te regelen. Binnen 4 uur kan je .top website al online staan.

Welke regels gelden bij het registreren van een .top domeinnaam?

Hoeveel tekens mag mijn .top domeinnaam bevatten?

Een .top domeinnaam moet minimaal 3 tekens bevatten, maximaal mag een .top domeinnaam 63 tekens bevatten.

Wat voor tekens mag ik eigenlijk gebruiken?

Een .top registratie mag alleen letters, nummers en een koppelteken bevatten.

Hoe lang is een .top registratie geldig?

Een .top domeinnaam registratie is geldig voor een jaar, wij verlengen de domeinnaam elk jaar voor jou. Tegen het einde van de registratieperiode sturen we een nieuwe factuur. Na betaling van de factuur is je .top registratie weer een jaar geldig. Mocht je jou .top domeinnaam op willen zeggen houdt dan rekening met een opzegtermijn van één maand.

Is het ontvangen van mail inbegrepen bij een .top domeinregistratie?

Ja, je kan gratis mail doorsturen naar een ander mailadres bij een .top registratie. Ook kan je gratis je .top domeinnaam door laten sturen naar een andere url, beide diensten zijn inbegrepen bij de registraie van een .top domeinnaam. Mocht je nou ook mail willen versturen vanuit je .top domein dan is het verstandig om een webhostingpakket bij je domein te bestellen.

Wat zijn de kosten van het registreren van een .top domeinnaam?

Op de domeinnaampagina kan je de kosten van een .top domeinnaam terugvinden. Aansluit- of overstapkosten worden niet door ons in rekening gebracht. Eventuele kosten voor een hostingpakket hangt af van het gekozen webhostingpakket.

Hoe kan ik een .top domeinnaam verhuizen?

 1. Vraag de verhuiscode van je .top domeinnaam op bij je huidige provider (je provider is verplicht dit binnen 5 dagen aan
 2. je toe te sturen). LET OP! dit is niet vereist om je aanvraag te kunnen doen.
 3. Doe de domeincheck met je reeds geregistreerde domeinnaam.
 4. Voeg de .top domeinnaam toe door op de verhuizen button naast de juiste extensie te klikken.
 5. Voer je verhuiscode in bij 2. Dienst(en) kiezen.
 6. Heb je nog geen verhuiscode ontvangen dan kan je deze later alsnog toevoegen via je Domeinwinkel account bij "Domeinnen & webhosting". Je kan de verhuiscode ook sturen naar info@domeinwinkel.nl dan verzorgen wij de verhuizing voor je.
 7. Na verhuizing van een .top domeinnaam wordt de domeinnaam voor 60 dagen vastgezet. Dit betekent dat de .top domeinnaam in de volgende 60 dagen niet nog eens verhuisd kan worden.

Hoeveel tijd kost de verhuizing van een .top domeinnaam?

Ten eerste heb je een verhuiscode nodig om de verhuizing uit te kunnen voeren, deze kan je opvragen bij je huidige provider. Wanneer wij de verhuiscode hebben ontvangen kunnen wij de verhuizing van je .top domeinnaam inzetten. De verhuizing wordt direct voor je aangevraagd, vervolgens ontvang je een e-mail om de verhuizing van je .top domeinnaam te bevestigen. Binnen maximaal 5 dagen wordt je .top domein verhuisd. Uiterlijk kan je na 5 dagen dus weer gebruik gaan maken van je .top domeinnaam.

Hoe kan ik de domeinhouder aanpassen van een .top domeinregistratie?

Je kan altijd de gegevens van een domeinnaam wijzigen. Je kunt de domeinhouder gegevens aanpassen via de volgende stappen:

 1. Login op je Domeinwinkel account
 2. Navigeer naar "Domeinen & webhosting"
 3. Ga naar de .top domeinnaam waarvan je de domeinhouder gegevens wil wijzigen
 4. Klik op de meest rechtse button in het overzicht met daarin de huidige domeinhouder
 5. Kies de juiste domeinhouder uit het uitklapmenu op de volgende pagina of maak een nieuw profiel aan
 6. Klik op "opslaan" om de wijziging door te voeren

Wie mag een .top domeinnaam registreren?

Iedereen mag wereldwijd een .top domeinnaam registreren, hier zijn geen specifieke voorwaarden aan verbonden.

Wat kan ik doen om mijn .top domein uit quarantaine te halen?

Na opzegging van je .top domeinnaam komt de domeinnaam in quarantaine te staan voor een periode van 30 dagen, na deze periode mag iedereen de domeinnaam weer registreren. Mocht je de .top domeinnaam uit quarantaine willen halen dan kunnen wij dat voor je doen, hier zijn wel kosten aan verbonden.

Is er een limiet aan het aantal .top domeinnamen dat ik kan registreren?

Hier is geen limiet aan verbonden, iedereen mag een onbeperkt aantal .top domeinnamen registreren.

Wie/wat is Uniregistry?

Uniregistry .top registry

Uniregistry is de registry van vele nieuwe generieke domeinextensies waaronder .game, .mom, .pics en .link.

Domeinwinkel partners