.work

.WORK domeinnaam registreren

De .WORK domeinextensie is speciaal ontworpen voor bedrijven zoals arbeidsbureaus. Een .WORK domeinnaam is eigenlijk perfect voor elke kans op werkgelegenheid.

Check hier of jouw .WORK domeinnaam nog beschikbaar is.

www.

De nieuwe .work extensie is voor veel bedrijven een welkome toevoeging op de domeinnaam. Denk aan arbeidsbureaus en recruiters, maar ook voor andere bedrijven kan de .work extensie handig zijn. Heb je personeel nodig? Denk dan aan een .work domeinnaam. Ben je beschikbaar op de arbeidsmarkt en wil je gaan werken? Denk dan aan een domeinnaam met de .work extensie om jezelf in de arbeidsmarkt te plaatsen.

.work domeinnaam registreren

Hoe kan ik een .work domeinnaam registreren?

Waarschijnlijk weet je al welke domeinnaam je wil gaan registreren met de .work extensie. Met behulp van de domeincheck kan je erachter komen of de domeinnaam nog beschikbaar is. De kans dat dit het geval is, is groot aangezien de .work extensie nog nieuw is zullen er nog veel domeinnamen beschikbaar zijn. Mocht je domeinnaam toch niet beschikbaar zijn dan kan je een koppelteken toevoegen aan je domeinnaam zodat je ideale .work domeinnaam alsnog beschikbaar is. Nadat je je .work domeinnaam hebt geselecteerd kan je nog een hostingpakket kiezen zodat je zo snel mogelijk aan de slag kan met je website.

Hoelang duurt de registratie van een .work domeinnaam?

Het nadenken over welke .work domeinnaam je wilt registreren duurt waarschijnlijk het langst. Het registreren van een .work domeinnaam is namelijk binnen een enkele minuut voltooid. Zodra je hebt betaald ben je de eigenaar van je nieuwe .work domeinnaam. Na betaling regelen wij de rest en binnen 4 uur kan je al beginnen aan je website.

Hoe populair is een .work domeinnaam?

De .work domeinextensie werd op 10-02-2015 vrijgegeven ter registratie. Vanaf dat moment konden er dus .work domeinnamen geregistreerd worden. Inmiddels zijn er wereldwijd al meer dan 100.000 .work domeinnamen geregistreerd en staat de .work extensie daarmee in de top 25 van nieuwe domeinextensies. In totaal zijn er een paar honderd nieuwe domeinextensies beschikbaar gemaakt, wat de .work een interessante domeinnaam keuze maakt. Uiteraard biedt de .work een mooi alternatief voor de veelal verzadigde .com extensie aangezien .work overduidelijk dezelfde intentie heeft als een .com domeinnaam. Wil je weten welke andere domeinextensies er beschikbaar zijn? Bekijk dan de pagina over de nieuwe domeinnamen.

Wat zijn de restricties bij het registreren van een .work domeinnaam?

Hoeveel tekens mag een .work domeinnaam bevatten?

Voor een .work domeinnaam moet je minimaal 3 karakter gebruiken en maximaal 63 karakters.

Welke tekens mogen gebruikt worden?

Wanneer je een .work domein vastlegt kun je gebruik maken van letters, cijfers en koppeltekens. De koppeltekens mogen alleen niet aan het begin of aan het einde van de domeinnaam staan.

Hoe lang is de registratie-periode van .work domeinnamen?

Een .work domeinregistratie is een jaar geldig. Tegen het einde van de registratieperiode sturen wij een nieuwe factuur voor het volgende jaar. Na betaling van de factuur is de domeinnaam weer een jaar voor je geregistreerd. Wil je de domeinnaam? Houd dan rekening met een opzegtermijn van één maand.

Kan ik gebruik maken van mail bij mijn .work domeinnaam?

Je kan gratis de mail door laten sturen naar een mailadres naar keuze. Mail versturen vanuit je domeinnaam kan alleen in combinatie met een hostingpakket.

Wat kost een .work domeinnaam?

Wat de kosten van .work domeinnamen zijn, vind je terug op de domeinnaampagina. De jaarlijkse kosten van je hosting zijn afhankelijk van welk webhostingpakket je hebt gekozen.

Hoe verhuis ik een .work domein?

 1. Vraag de verhuiscode van je domeinnaam op bij je huidige provider (je provider is verplicht dit binnen 5 dagen aan je toe te sturen). LET OP! dit is niet vereist om je aanvraag te kunnen doen.
 2. Doe de domeincheck met je reeds geregistreerde domeinnaam.
 3. Voeg de .work domeinnaam toe door op de verhuizen button naast de juiste extensie te klikken.
 4. Voer je verhuiscode in bij 2. Dienst(en) kiezen.
 5. Heb je nog geen verhuiscode ontvangen dan kan je deze later alsnog toevoegen via je Domeinwinkel account bij "Domeinen & webhosting". Je kan de verhuiscode ook sturen naar info@domeinwinkel.nl dan verzorgen wij de verhuizing voor je.
 6. De verhuiscode is inmiddels aangevraagd, daarna moeten er een aantal stappen doorlopen worden. Je krijgt een e-mail om de verhuizing te bevestigen. Daarna krijgt de registrar van het domein ook nog een e-mail waarmee de verhuizing nog geweigerd kan worden. Wanneer hier niets mee wordt gedaan, wordt de verhuizing na vijf dagen direct uitgevoerd. Alleen wanneer de verhuizing nog geweigerd moet worden, moet er gereageerd worden op de tweede e-mail.

Na een verhuizing van een .work domein wordt het domein gelockt, en kan het niet nog eens verhuisd worden in de volgende 60 dagen.

Hoelang duurt een .work domeinverhuizing?

De verhuizing van .work domeinen kost maximaal 10 dagen afhankelijk van hoe snel de verhuizing geaccordeerd en doorgevoerd wordt.

Hoe kan ik de domeinhouder van een .work domeinnaam wijzigen?

Wil je de gegevens van de domeinhouder wijzigen? Dat kan. Volg daarvoor de stappen hieronder:

 1. Login op je Domeinwinkel account
 2. Navigeer naar "Domeinen & webhosting"
 3. Ga naar de .work domeinnaam waarvan je de domeinhouder gegevens wil wijzigen
 4. Klik op de meest rechtse button in het overzicht met daarin de huidige domeinhouder
 5. Kies de juiste domeinhouder uit het uitklapmenu op de volgende pagina of maak een nieuw profiel aan
 6. Klik op "opslaan" om de wijziging door te voeren

Kan ik een .work domeinnaam registreren?

Natuurlijk, elk persoon en bedrijf mag .work domeinen registreren.

Kan ik een .work domeinnaam terughalen als deze al opgezegd is?

Ook dat is mogelijk. Mocht je een factuur niet hebben betaald, of je hebt je domein opgezegd, dan komt het domein in de opheffingsperiode terecht. Deze periode duurt 30 dagen, en in deze periode is het nog mogelijk om het domein terug te halen. Na deze periode wordt het domein vrijgegeven en kan de domeinnaam door een ander persoon of bedrijf geregistreerd worden. Neem contact met ons op wanneer je een domein wilt herstellen.

Aan het herstellen van een .work domeinnaam zijn kosten verbonden.

Hoeveel .work domeinnamen kan ik registreren?

Er zit geen limiet aan het aantal .work domeinnamen dat iemand kan registreren.

Domeinwinkel partners