.world

.WORLD domeinnaam registreren

€45,95

Doe je zaken in het buitenland, en heb je klanten over de hele wereld? Dan is de .WORLD extensie waarschijnlijk een mooie aanvulling op je domeinnaam.

Doe hier de domeincheck om te kijken of je favoriete .WORLD domeinnaam nog beschikbaar is.

www.

De .world domeinnaam is een nieuwe generieke extensie die door iedereen geregistreerd kan worden. Doe jij internationaal zaken en heb je behoefte aan een domeinextensie die dit uitstraalt? Dan is een domeinnaam met de .world extensie de ideale optie voor jou. Uiteraard is een .world een mooie vervanging voor een .com domeinnaam die niet meer beschikbaar is.

.world domeinnaam registreren

Hoe registreer ik een .world domeinnaam?

Zodra je weet welke .world domeinnaam je wil gaan registreren kan je domeincheck doen om te checken of de domeinnaam nog beschikbaar is. De kans dat je ideale .world domeinnaam nog beschikbaar is zal groot zijn aangezien de .world extensie nog nieuw is. Mocht je ideale .world domeinnaam toch niet beschikbaar zijn dan kan je een koppelteken toevoegen aan de domeinnaam waardoor je de .world domeinnaam alsnog kun registreren. Nadat je de domeinnaam hebt geselecteerd kan je een webhostingpakket erbij selecteren zodat je zo snel mogelijk aan de slag kan met je website en mail.

Wat zijn de regels van een .world registratie?

Hoeveel tekens mag mijn .world domeinnaam hebben?

Een .world domeinnaam moet minimaal uit 1 teken bestaan en mag maximaal 63 tekens bevatten.

Kan iedereen een .world domeinnaam registreren?

Iedereen kan een .world domeinnaam registreren. Hier zijn geen restricties aan verbonden.

Kan ik mijn .world domeinnaam uit qurantaine halen?

Na opzegging komt je .world domeinnaam 30 dagen in quarantaine te staan, na deze periode kan iedereen de domeinnaam weer registreren. Tijdens deze 30 dagen is het mogelijk om je .world domeinnaam uit quarantaine te halen, hier zijn wel kosten aan verbonden.

Wat is de registry van de .world extensie?

Donuts Inc. .world registry

Donuts Inc. is de registry van de world domeinextensie. Dit bedrijf heeft vele nieuwe generieke domeinextensies onder zijn hoede, waaronder .today, .wtf en .email.

Domeinwinkel partners