WordPress beveiligen, zo doen we dat!

Een veilige WordPress website is een website zonder problemen, daarom hecht Domeinwinkel veel waarde aan het goed beveiligen van jouw WordPress site.

Wil je weten hoe we jouw WordPress site beveiligen?

  • Gratis SSL certificaat

Brute Force beveiliging

...geen toegang voor indringers

Aangezien WordPress het meest gebruikte CMS ter wereld is zijn WordPress websites geliefde doelwitten van hackers. Domeinwinkel biedt serverside brute force beveiliging tegen hackers die proberen in te breken in je website en zorgt ervoor dat jouw website privé blijft!

Dagelijkse back-ups

...als extra vangnet voor jouw data

Wij maken dagelijks een back-up van jouw website zodat alle data veilig opgeslagen staat mochten er toch problemen zijn bij het updaten van je website. Daarna kunnen we je website weer makkelijk herstellen.

Patchman software

...voor WordPress met spierballen

Patchman scant dagelijks jouw WordPress website en checkt of er beveiligingslekken in je website te vinden zijn. Is dat het geval dan krijg je een melding wat er mis is en mocht je het zelf niet oplossen dan doet Patchman dat voor je zodat je website nooit beschikbaar is voor hackers of spammers.

SSL certificaat

...voor extra online beveiliging

Wil je jouw bezoekers extra beveiliging bieden op je website? Neem dan een SSL certificaat, zodat data veilig uitgewisseld kan worden via online encryptie. Meer weten over ons SSL aanbod?

Domeinwinkel partners