.de

DENIC: officiële instantie voor .de domeinnamen

Om een .de domeinnaam te registreren moet wij als hostingprovider direct aangesloten zijn bij het DENIC. Domeinwinkel is één van de weinige providers in Nederland die directe registrar is bij DENIC voor de registratie van .de domeinnamen.

DENIC is een afkorting van Deutsches Network Information Center. Om .de domeinnamen te registreren moet een Internet Provider direct aangesloten zijn bij DENIC. Domeinwinkel is als een van de weinige Nederlandse providers directe registrar en aangesloten DENIC.

Registrar of Reseller: Verschil in aanbieders van .de domeinnamen

Een aantal Nederlandse providers bieden het registreren van .de domeinnamen tegen variërende tarieven aan. Maar zijn al deze aanbieders registrars?

.DE domeinnaam registrar

Enkel een handvol Nederlandse providers zijn daadwerkelijk registrars die direct bij het DENIC .de domeinnamen mogen registreren en beheren. Deze .de domeinnaam aanbieders kenmerken zich door de goedkeuring door het DENIC als gevestigd en betrouwbaar bedrijf met voldoende capaciteit en een vestigingsadres in Duitsland. Ben je tijdens je zoektocht naar aanbieders van .de domeinnamen de term Trustee Service tegengekomen? Bij Domeinwinkel is deze service geheel gratis!

.DE domeinnaam reseller

.de domeinnamen worden veel door resellers aangeboden. Een reseller koopt de .de domeinnamen in via een DENIC-registrar en besteedt het registreren en beheren van deze .de domeinnaam uit. Ben jij reseller? Domeinwinkel hanteert interessante volumekortingen voor resellers.

Domeinwinkel.nl is een van de weinige Nederlandse aanbieders die direct aangesloten is bij DENIC. Je herkent een aangesloten .de domeinnaam aanbieder aan het keurmerk van DENIC. Dit keurmerk vind je terug onderaan de website van Domeinwinkel.

Domeinwinkel partners