.academy

.ACADEMY domeinnaam registreren

€45,95

De nieuwe .ACADEMY extensie is ideaal voor studenten, onderwijzers, cursisten en adviseurs. Iedereen kan een domeinnaam met deze unieke extensie registreren.

Is jouw .ACADEMY domeinnaam nog vrij? Doe de domeincheck.

www.

.academy is een nieuwe extensie die iedereen kan registreren. Ben je een student, onderwijzer, cursisit of bijvoorbeeld een adviseur? Dan is de .academy extensie een mooie aanulling met internationale uitstraling op je domeinnaam en daarnaast een mooie vervanging voor de officiele en dure edu.gov domeinextensie.

.academy domeinnaam registreren

Hoe kan ik een .academy domeinnaam registreren?

De .academy domeinnamen zijn officieel te registreren vanaf 3-12-2014, waardoor er nog niet zo veel domeinnamen van deze extensie zijn geregistreerd als van bijvoorbeeld .com of .nl. De kans is hierdoor groot dat jouw domeinnaam nog niet is geregistreerd. Weet je al welke domeinnaam je wil registreren? Doe dan de domeincheck om er zeker van te zijn dat de domeinnaam nog beschikbaar is. Mocht de domeinnaam toch niet beschikbaar zijn dan zou je een koppelteken toe kunnen voegen aan je .academy domeinnaam waardoor je de domeinaam toch kan registreren. Nadat je de .academy domeinnaam hebt geselecteerd kan je ook een webhostingpakket toevoegen zodat je snel kan beginnen aan je website.

Welke regels gelden voor het registreren van een .academy domeinnaam?

Uit hoeveel tekens mag mijn .academy domeinnaam bestaan?

Een .academy domeinnaam moet minimaal 1 teken bevatten en mag maximaal 63 tekens bevatten.

Wat kost het registreren van een .academy domeinnaam?

Bovenaan deze pagina kan je het tarief van een .academy domeinnaam terugvinden. Wij brengen geen aansluit- of overstapkosten in rekening, eventuele kosten voor een webhostingpakket hangen af van het geselecteerde hostingpakket.

Wie mag een .academy domeinnaam registreren?

Wereldwijd mag iedereen een .academy domeinnaam registreren.

Kan ik mijn .academy domein uit quarantaine halen?

Na opzegging komt je .academy domeinnaam 30 dagen in quarantaine te staan. Als deze periode is verlopen kan iedereen de domeinnaam weer registreren. Mocht je je bedenken na het opzeggen van je .academy domeinnaam dan is het mogelijk om binnen de quarantaine periode je .academy domeinnaam eruit te laten halen door ons. Let op, hier zijn wel kosten aan verbonden.

Wie/wat is Donuts Inc.?

Donuts Inc. .academy registry

Donuts .Inc is de registry van vele nieuwe domeinextensies waaronder .business, .camera, .expert en .academy.

Domeinwinkel partners