.center

.CENTER domeinnaam registreren

€32,95

Een nieuwe .CENTER domeinnaam is een generieke domeinextensie die met name interessant is voor instituties met het woord center in hun bedrijfsnaam. De domeinnaam kan daarbij als verkorte vervanger van een .com of .nl dienen.

Is jouw .CENTER nog vrij is? Doe hier de domeincheck!

www.

De .center domeinnaam is één van de nieuwe extensies die iedereen kan registreren. Wil jij bijvoorbeeld een domeinnaam registreren voor een buurtcentrum of een andere ontmoetingsplaats op medisch, educatief of sportief gebied. Dan is een domeinnaam met de .center extensie de juiste optie.

.center domeinnaam registreren

Hoe kan ik een .center domeinnaam registreren?

Op het moment dat je weet welke .center domeinnaam je wil gaan registreren kan je de domeincheck doen om te kijken of de gekozen .center domeinnaam nog beschikbaar is. De .center extensie is nog nieuw en dit betekent dat er nog veel domeinnamen beschikbaar zijn, de kans is dus groot dat je .center domein nog te registreren is.

Welke regels gelden bij de registratie van een .center domeinnaam?

Hoeveel tekens mag mijn .center domeinnaam hebben?

Een .center domeinnaam kan minimaal uit 3 tekens bestaan, maximaal kan een .center domeinnaam uit 63 tekens bestaan.

Kan ik mijn .center domeinnaam uit qurantaine halen?

Na opzegging komt je .center domeinnaam 30 dagen in quarantaine te staan, na deze periode kan iedereen de domeinnaam weer registreren. Tijdens deze 30 dagen is het mogelijk om je .center domeinnaam uit quarantaine te halen, hier zijn wel kosten aan verbonden.

Wie/wat is Donuts Inc?

Donuts Inc. .center registry

Donuts Inc is de registry van vele generieke domeinextensies waaronder .bike, .shoes, .world en .center.

Domeinwinkel partners