.club

.CLUB domeinnaam registreren

€25,95

Heb jij een vereniging, organisaties of een uitgaansgelegenheid? Dan is een .CLUB de perfecte extensie voor jouw website!

Check hier direct of jouw .CLUB domeinnaam nog beschikbaar is.

www.

Voetbal, lezen, wandelen, schilderen, knutselen, golfen, een avondje uit. Al deze activiteiten hebben iets gemeenschappelijk, je kunt het namelijk in een club doen. Daarom is de nieuwe .club domeinnaam extensie uitermate geschikt voor hele diverse personen en bedrijven. Wil jij jouw vereniging of locatie profileren, kies dan voor een .club extensie! Een .club domeinnaam registreren is ook internationaal interessant aangezien het woord "club" in veel talen hetzelfde betekent.

Hoe registreer ik een .club domeinnaam?

Je weet inmiddels dat je een website gaat starten, en je hebt ook je extensie al gekozen, maar nu het belangrijkste nog, een domeinnaam. Een domeinnaam kun je samenstellen met letters, cijfers en koppeltekens. Een koppelteken mag alleen niet aan het begin of het einde van de domeinnaam staan. Doe de domeincheck om te controleren of jouw domein nog beschikbaar is. Daarna kies je nog een hostingpakket, en je bent klaar voor de start van je website.

Hoe populair is een .club domeinnaam?

Dat een .club domeinnaam registreren al behoorlijk populair is kan je in onderstaande filmpje terugzien. De .club is momenteel al één van de meest populaire nieuwe domeinextensies wereldwijd bij bedrijven en ook een aantal bekende mensen zijn er al mee aan de haal gegaan.

Hoe snel kan ik een .club domeinnaam registreren?

Het kiezen van je .club domeinnaam en hosting neemt waarschijnlijk de meeste tijd in beslag, want daarna is het nog maar een kwestie van minuten. Wanneer je hebt betaald is het domein officieel van jou, en kun je er mee doen wat je wilt. Na de betaling kan het nog 4 uur duren voordat alles is geregeld achter de schermen, maar daar hoef jij je geen zorgen over te maken. Wij zorgen ervoor dat je .club domein zo snel mogelijk online is.

Welk regels heeft een .club domeinnaam?

Hoe lang moet mijn .club domeinnaam zijn?

Voor een .club domeinnaam moet je minimaal 3 karakter gebruiken en maximaal 63 karakters.

Welke tekens kan ik gebruiken?

Wanneer je een .club domein vastlegt kun je gebruik maken van letters, cijfers en koppeltekens. De koppeltekens mogen alleen niet aan het begin of aan het einde van de domeinnaam staan.

Hoe lang is de registratie-periode van .club domeinnamen?

.club domeinen worden normaal gezien voor een jaar geregistreerd. Wanneer je het .club domein voor langere tijd wilt registreren zonder de domeinnaam elk jaar te moeten verlengen, stuur ons dan even een e-mail. Na 11 maanden sturen we je een factuur met de kosten voor het daaropvolgende jaar en wordt de domeinnaam gewoon weer voor je verlengd. We hanteren een opzegtermijn van een maand.

Krijg ik een .club mailadres om te gebruiken?

Bij een .club domeinregistratie krijg je geen e-mailadres. Wel krijg je de optie om alle e-mails door te sturen naar een alternatief e-mailadres. Als je ook een hostingpakket aanvraagt, krijg je er wel een 1 of meerdere e-mailadressen bij.

Wat kost een .club domeinnaam?

Wat de kosten van .club domeinnamen zijn, vind je terug op de domeinnaampagina. De jaarlijkse kosten van je hosting zijn afhankelijk van welk webhostingpakket je hebt gekozen.

Hoe verhuis ik een .club domein?

 1. Vraag de verhuiscode van je domeinnaam op bij je huidige provider (je provider is verplicht dit binnen 5 dagen aan je toe te sturen). LET OP! dit is niet vereist om je aanvraag te kunnen doen.
 2. Doe de domeincheck met je reeds geregistreerde domeinnaam.
 3. Voeg de .club domeinnaam toe door op de verhuizen button naast de juiste extensie te klikken.
 4. Voer je verhuiscode in bij 2. Dienst(en) kiezen.
 5. Heb je nog geen verhuiscode ontvangen dan kan je deze later alsnog toevoegen via je Domeinwinkel account bij "Domeinen & webhosting". Je kan de verhuiscode ook sturen naar info@domeinwinkel.nl dan verzorgen wij de verhuizing voor je.
 6. De verhuiscode is inmiddels aangevraagd, daarna moeten er een aantal stappen doorlopen worden. Je krijgt een e-mail om de verhuizing te bevestigen. Daarna krijgt de registrar van het domein ook nog een e-mail waarmee de verhuizing nog geweigerd kan worden. Wanneer hier niets mee wordt gedaan, wordt de verhuizing na vijf dagen direct uitgevoerd. Alleen wanneer de verhuizing nog geweigerd moet worden, moet er gereageerd worden op de tweede e-mail.

Na een verhuizing van een .club domein wordt het domein gelockt, en kan het niet nog eens verhuisd worden in de volgende 60 dagen.

Hoelang duurt een .club domeinverhuizing?

De verhuizing van .club domeinen kost maximaal 10 dagen afhankelijk van hoe snel de verhuizing geaccordeerd en doorgevoerd wordt.

Hoe kan ik de domeinhouder van een .club domeinnaam wijzigen?

Wil je de gegevens van de domeinhouder wijzigen? Dat kan. Volg daarvoor de stappen hieronder:

 1. Login op je Domeinwinkel account
 2. Navigeer naar "Domeinen & webhosting"
 3. Ga naar de .club domeinnaam waarvan je de domeinhouder gegevens wil wijzigen
 4. Klik op de meest rechtse button in het overzicht met daarin de huidige domeinhouder
 5. Kies de juiste domeinhouder uit het uitklapmenu op de volgende pagina of maak een nieuw profiel aan
 6. Klik op "opslaan" om de wijziging door te voeren
 7. Kan ik een .club domeinnaam registreren?
 8. Natuurlijk, elk persoon en bedrijf mag .club domeinen registreren.

Kan ik een .club domeinnaam terughalen als deze al opgezegd is?

Ook dat is mogelijk. Mocht je een factuur niet hebben betaald, of je hebt je domein opgezegd, dan komt het domein in de opheffingsperiode terecht. Deze periode duurt 30 dagen, en in deze periode is het nog mogelijk om het domein terug te halen. Na deze periode wordt het domein vrijgegeven en kan de domeinnaam door een ander persoon of bedrijf geregistreerd worden. Neem contact met ons op wanneer je een domein wilt herstellen.

Aan het herstellen van een .club domeinnaam zijn kosten verbonden.

Hoeveel .club domeinnamen kan ik registreren?

Er zit geen limiet aan het aantal .club domeinnamen dat iemand kan registreren.

Domeinwinkel partners