.design

.DESIGN domeinnaam registreren

€71,95

Werk je in de designwereld? Wil je speciale designs delen? of is mode helemaal jouw ding? Dan is een .design domeinnaam de beste optie voor jou om je positie in de zoekmachine te verbeteren.!

Doe hier de domeincheck en check of jouw ideale .design domeinnaam nog beschikbaar is.

www.

Heb je een designbureau, ben je designexpert, ben je van plan te starten in de designwereld of wil je simpelweg je eigen ontwerpen of die van anderen delen? Dan is een .design domeinnaam de beste optie voor jou. Met deze nieuwe extensie maak je meteen duidelijk wat er van je te verwachten valt. Daarnaast is het ook een hele mooie domeinextensie voor mensen die in de modewereld werken.

.design domeinnaam registreren

Hoe kan ik een .design domeinnaam registreren?

De .design domeinextensie is één van de vele nieuwe extensies. De .design extensie is specifiek bedoeld voor personen en bedrijven in de designwereld. Aangezien de .design extensie nog nieuw is zal de kans groot zijn dat je ideale domeinnaam nog beschikbaar is. Wil je zeker weten of je ideale .design domeinnaam nog beschikbaar is? Doe dan de domeincheck.

Welke regels gelden bij het registreren van een .design domeinnaam?

Een .design domeinnaam dient minimaal uit 3 tekens te bestaan, het maximale aantal toegestane tekens bij een .design domeinnaam is 63.

Wie mag een .design domein registreren?

Iedereen mag een .design domeinnaam registreren. Er zitten geen restricties verbonden aan een .design domein.

Op welke manier kan ik mijn .design domeinnaam uit quarantaine halen?

Na opzegging komt je .design domeinnaam 35 in quarantaine te staan, na deze periode kan iedereen de .design domeinnaam weer registreren. Het is tijdens deze periode mogelijk om je domeinnaam uit quarantaine te halen, hier zijn wel kosten aan verbonden.

Wie is de registry van .design?

Top Level Design is de registry van de .design extensie. Zij zeggen zelf te staan voor creatieve en passie gedreven TLD's. Naast .design, zijn zij ook registry van .wiki en .ink.

Domeinwinkel partners