.support

.SUPPORT domeinnaam registreren

€32,95

Heb je een support afdeling en wil je een aparte domeinnaam hiervoor registreren? Dan is de .SUPPORT extensie een mooie aanvulling voor je domeinnaam in plaats van een support.jouwdomeinnaam.nl.

Doe de domeincheck en kijk of jouw .SUPPORT nog vrij is!

www.

De .support domeinnaam is één van de nieuwe generieke domeinextensies die voor iedereen beschikbaar is. Heb je een specifieke support afdeling of wil je support voor diensten aan gaan bieden? Dan is een .support domeinnaam de juiste voor jou. Met een .support extensie ben je makkelijk vindbaar in zoekmachines en is het meteen duidelijk wat je bezoekers kunnen verwachten. Daarnaast kan de .support net als de .tips en .solutions ook een platform zijn waarop advies wordt gegeven over een bepaald onderwerp.

.support domeinnaam registreren

Hoe kan ik een .support domeinnaam registreren?

De .support extensie is pas sinds kort beschikbaar, hierdoor zullen er nog veel domeinnamen beschikbaar zijn voor registratie. Doe de domeincheck om te kijken of je ideale .support domeinnaam nog beschikbaar is. Mocht je ideale domeinnaam toch niet beschikbaar zijn dan kan je een koppelteken toevoegen waardoor de .support domeinnaam alsnog beschikbaar is. Nadat je de .support domeinnaam hebt geselecteerd kan je nog een webhostingpakket toevoegen zodat je meteen met je website en mail aan de slag kan.

Gelden er regels bij het registreren van een .support domeinnaam?

Uit hoeveel tekens mag een .support domeinnaam bestaan?

Een .support domeinnaam moet minimaal uit 1 teken bestaan, het maximale aantal toegestane tekens is 63.

Kan iedereen een .support domeinnaam registreren?

Ja, wereldwijd kan en mag iedereen een .support domeinnaam registreren.

Hoe kan ik mijn .support domein uit quarantaine halen?

Je .support domeinnaam komt na opzegging 30 dagen in quarantaine te staan. Na deze periode van 30 dagen kan iedereen de domeinnaam weer registreren. Tijdens de quarantaine periode van 30 dagen is het mogelijk om je .support domeinregistratie uit quarantaine te halen. Hier zijn wel kosten aan verbonden.

Domeinwinkel partners