Jazeker! Je moet deze alleen wel eerst aanzetten binnen DirectAdmin.

Een spamfilter is een filter voor je e-mail die ongewenste berichten tegenhoudt. Via DirectAdmin is het mogelijk om via ‘SPAM filters’ en ‘SpamAssassin’ een spamfilter in te stellen. Aangezien SpamAssassin geavanceerder is raadt Domeinwinkel je aan om deze te gebruiken.

Login op DirectAdmin en navigeer naar ‘Spamassassin instellingen’. Bekijk welke instellingen je kan doorvoeren om ongewenste e-mails tegen te houden. Onderaan is er een optie om bepaalde e-mailadressen op de ‘Black’ en ‘White’ lijsten te zetten. Klik vervolgens op ‘Opslaan’.

Standaard staat jouw spamfilter ingesteld op agressiviteitscore 7.5. Wanneer je de score verlaagt naar 5, komt er minder ongewenste e-mail binnen. De kans dat er legitieme e-mail wordt tegengehouden groeit echter.