Als je DirectAdmin, webmail of ftp wachtwoorden niet werken en je weet 100% zeker dat je het juiste wachtwoord in hebt gevuld, dan is het een goed idee om je wachtwoord te resetten. Dit doe je als volgt:

• Navigeer naar ‘Domeinen & Webhosting’
  • Selecteer de betreffende dienst
  • Klik in het grijze actievenster op ‘Inloggegevens’
  • Klik op de ‘Resetten naar wachtwoord account’ knop

Je krijgt nu de pop-up ‘Je wachtwoord zal worden ingesteld op dat van je account wanneer je akkoord gaat’. Je klikt op ‘Okay’ en je wachtwoord zal gereset zijn. Probeer nu nogmaals in te loggen met de gegevens die je in het inloggegevens overzicht ziet. Als het goed is, zou je nu zonder problemen moeten kunnen inloggen. Lukt het nog steeds niet, neem dan even contact met ons op. Dan zullen wij voor je kijken wat er aan de hand is.