Het zelf beveiligen van jouw WordPress website is erg belangrijk. WordPress is namelijk het meest gebruikte CMS ter wereld en daarbij ook het meest aantrekkelijk platform voor hackers en spammers om te proberen in te breken.

Daarom is het essentieel dat je zelf ook goede beveiliging op je website zet. Dat kan op de volgende manieren:

1. Via de instellingen van WordPress (vaak bij installatie). Daar kan je bijvoorbeeld het aantal inlogpogingen limiteren en een two-factor authentication toevoegen.
  2. Door het installeren van plugins op je website

Wil je weten welke plugins je het beste kan installeren lees dan ons artikel over het zelf beveiligen van WordPress.