Na de installatie van WordPress in je webhostingpakket kan je inloggen in de administratie omgeving van WordPress via je domeinnaam.

Dat doe je door /wp-admin achter je domeinnaam te zetten. Heb je bijvoorbeeld: nieuwedomeinnaam.nl geregistreerd dan kan je dus inloggen door nieuwedomeinnaam.nl/wp-admin in te typen in je internetbrowser. Daarna kan je via het inlogscherm inloggen met je gegevens.

TIP! Wil je direct inloggen zonder je inloggegevens? Doe dit dan via DirectAdmin. Als je naar Installatron gaat en op de wp-admin link klikt log je direct in.

admin_wordpress-2687866