Nederlandse Wordpress hosting

Ben je op zoek naar een betrouwbare Nederlandse Wordpress hosting provider? Dan ben je bij Domeinwinkel aan het goede adres. Al onze Wordpress sites worden gehost in Nederland en zijn daardoor supersnel en betrouwbaar!

Lees hieronder waarom Wordpress hosting in Nederland zo belangrijk is!

www.

Bij Domeinwinkel ben je aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar Wordpress hosting op een volledig Nederlands serverpark. Al onze servers worden namelijk gehost in Nederland waardoor we voor jou als klant onder andere een ongekend hoge snelheid kunnen garanderen.

Waarom Nederlandse Wordpress webhosting bij Domeinwinkel?

De Wordpress hosting van Domeinwinkel heeft een aantal grote voordelen t.o.v. andere hosting partijen die hun hosting niet vanuit Nederland verlenen. De grootste voordelen van de Wordpress hosting van Domeinwinkel:

Supersnelle websites

Onze geoptimaliseerde Nederlandse Wordpress servers zijn voorzien van de nieuwste technische snufjes en optimale configuratie voor Wordpress. In combinatie met onze Nederlandse serverlocatie in Capelle a/d IJssel resulteert dit in een extreem hoge snelheid.

Uit een recent snelheidsonderzoek komt naar voren dat wij tot een van de snelste providers van Nederland behoren en gemiddeld genomen bijna 3x sneller zijn dan onze concurrenten! Benieuwd wat dit voor jou website kan betekenen? Doe de snelheidscheck op onze website en ervaar hoe snel jouw website kan presteren bij Domeinwinkel.

Google optimalisatie

Wordpress hosting vanuit Nederland heeft diverse voordelen voor je organische posities wat belangrijk is voor de vindbaarheid en het aantal bezoekers van je website.

Voor Google is het belangrijk dat de server waar de website gehost wordt ook in hetzelfde land staat als waar de website zich op richt. Dit betekent dat Wordpress sites die gericht zijn op de Nederlandse markt ook daadwerkelijk in Nederland gehost zouden moeten worden. Iets dat bij al onze servers het geval is.

Volledige beheersbaarheid en controle

Doordat al onze hosting servers in Nederland staan hebben we hier directe controle over. We werken met een continu back-up systeem waardoor jouw websites sowieso continu bewaakt zijn tegen calamiteiten, maar mocht er ooit eens iets gebeuren, dan zijn we binnen no-time ter plaatse om ervoor te zorgen dat jouw website weer binnen de kortste keren volledig werkt. Een stuk zekerheid wat ook rust geeft!

Betrouwbare en supersnelle lokale hosting

Bij Domeinwinkel profiteer je van de hoogste snelheid op onze super betrouwbare servers. Voor een lage prijs profiteer je van de hoogste snelheid en hiermee blijven we onze concurrentie op de belangrijkste vlakken ver voor.

Ook zorgt de constante monitoring en back-up procedure ervoor dat onze servers tot de betrouwbaarste van Nederland behoren. Wat wil je nog meer? Hiermee leveren wij een ongekend hoge prijs-kwaliteit verhouding.

Voordelen van Wordpress

Met Wordpress is het mogelijk om in slechts enkele minuten een supermooie website op te zetten. In combinatie met de supersnelle Nederlandse hosting en professionele support van Domeinwinkel weet je zeker dat je bij ons aan het goede adres bent!

Check daarom bovenaan de pagina snel of jouw domein nog beschikbaar is en registreer in slechts enkele klikken.

Domeinwinkel partners