Snelle Wordpress Hosting

Ben je op zoek naar de allersnelste Wordpress hosting provider? Dan kies je voor Domeinwinkel. Met onze geoptimaliseerde SSD servers zijn onze websites gemiddeld 3x sneller dan andere hosters en profiteer jij dus van ongekend snelle Wordpress hosting!

Lees hieronder de voordelen van de snelste Wordpress hosting van Nederland!

www.

Vandaag de dag draait naar schatting bijna 25% van alle websites ter wereld op Wordpress. Een zeer groot aantal en niet vreemd dat veel hosting partijen zich dan ook specifiek richten op goede en snelle Wordpress hosting.

Het is tegenwoordig erg belangrijk dat jouw website goed en probleemloos presteert. Een belangrijk onderdeel hiervan is de snelheid. Een belangrijke factor voor zowel klanten als voor Google. Het exacte belang en de mogelijkheden bij Domeinwinkel vind je op deze pagina.

Waarom kiezen voor snelle Wordpress hosting?

Een snelle Wordpress site is vandaag de dag belangrijker dan ooit. Uit onderzoek is gebleken dat een potentiële klant binnen enkele seconden besloten heeft om wel of niet op de website te blijven. Daarom is het enorm belangrijk dat niet de helft van deze tijd verloren gaat aan het laden van de website!

Recent onderzoek van diverse hosting partijen laat zien dat de snelheid enorm uiteen loopt. In uitzonderlijke gevallen bleek een website gemiddeld meer dan 2 seconden nodig te hebben om te laden! Het aantal seconden dat een klant normaal gesproken gebruikt om te beslissen of hij wel of niet op een website blijft.

Het directe effect hiervan zal zijn dat het percentage mensen dat de website meteen weer verlaat enorm hoog zal zijn. Hierdoor zal het rendement dat je behaalt ongetwijfeld veel lager zijn dan mogelijk is met een site die wel supersnel laadt.

Verder is het algemeen bekend dat ook Google veel waarde hecht aan een snelle website. Voor Google geldt het principe dat ze een zo optimaal mogelijke gebruikerservaring aan kun klanten willen verlenen en een website waar klanten snel kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn is daar een van de belangrijkste onderdelen van.

Een langzame website heeft dan ook direct effect op je posities in de zoekmachines waardoor je website lagere posities zal behalen dan wanneer je een snelle Wordpress website hebt. Mede hierom is snelle Wordpress hosting een absolute must als je maximaal rendement wil behalen met jouw website.

De snelste Wordpress hosting bij Domeinwinkel

Wanneer je op zoek bent naar supersnelle Wordpress hosting ben je bij Domeinwinkel absoluut aan het juiste adres. Al onze servers maken gebruik van geoptimaliseerde SSD schijven en zijn technisch optimaal ingericht zodat jouw website snel, stabiel, veilig en probleemloos functioneert en zal blijven functioneren!

Recent onderzoek heeft uitgewezen dat Domeinwinkel tot de snelste hosting bedrijven van Nederland behoort en websites gemiddeld 3 keer sneller zijn dan websites bij andere hosting bedrijven!

Dit betekent dat jouw website ongekend snel presteert en daarmee zowel de gebruiker als Google helemaal tevreden houdt! Een gebruiker krijgt binnen enkele milliseconden te zien waar hij naar op zoek is en voor Google heeft je website ook een optimale snelheid om hoge posities te behalen.

Wat wil je nog meer?

Kies voor supersnelle Wordpress hosting van Domeinwinkel!

Met de supersnelle Wordpress hosting van Domeinwinkel is het mogelijk om in slechts enkele minuten een Wordpress website op te zetten van ongekend hoge snelheid! Ook zijn al onze websites optimaal beveiligd en wordt dagelijks meerdere malen een back-up gemaakt van jouw website zodat je altijd de meest recente versie terug kan laten plaatsen mocht er ooit een probleem zijn.

Check daarom snel of jouw domein nog beschikbaar is en registreer in slechts enkele klikken jouw Wordpress website bij de snelste Wordpress hoster van Nederland!

Domeinwinkel partners