Voordat je gaat denken…”waar haalt Domeinwinkel het lef vandaan om zomaar publiekelijk reclame te gaan maken voor hun eigen webhosting”, leg ik kort even uit waarom we dit doen.

Wij willen jou en onze nieuwe klanten graag informeren over zaken waar wij zelf enthousiast over zijn, namelijk onze webhosting!

En nee…we zijn echt geen arrogante mannen die niet naar de concurrentie kijken en denken dat alles wat we zelf doen geniaal is. Zeker niet!

Wij leren graag van onze klanten en van onze conculega’s om zo nog betere diensten aan te kunnen bieden.

Waarom betitelen wij onze hosting nou als beste webhosting? De belangrijkste punten gezien door onze subjectieve verrekijker:

Wij gebruiken Kick-ass Hardware

hardware-4856321

Heb je de film Kick-Ass wel eens gezien?…De film gaat over een gewone jongen die een superheld wil zijn en mensen wil helpen tegen het kwaad.

Hij begon als amateur, maar uiteindelijk lukt het hem overtuigend om het kwaad te bestrijden.

Wij werken hetzelfde met onze servers. Onze a-merk servers zijn uitgerust met state of the art (SSD) hardware RAID 10 32GB INTEL XEON CPU’s met minimaal 4 cores.

Uh..Sorry..?! Laten we het erop houden dat we bij Domeinwinkel kiezen voor kwaliteit in eigen beheer. Daardoor kunnen we alles zo opzetten dat het optimaal werkt voor jullie en wij constant de beste webhosting aan kunnen bieden.

In eigen beheer betekent dus ook dat we vaak oplossingen kunnen implementeren voor jou terwijl andere providers zich aan bepaalde regels moeten houden. Flexibel dus.

Onze servers staat allemaal veilig opgeborgen bij een datacenter in Capelle aan de Ijssel. Ze worden daar behandeld als profvoetballers en vertroeteld met de juiste hoeveelheid stroom, vochtgehalte en temperatuur zodat ze optimaal kunnen presteren.

We hebben geen vijanden, maar als we die hadden staan de servers in ieder geval veilig. Het datacentrum doet namelijk niet onder voor Fort Knox qua beveiligingsmaatregelen.

Jij gebruikt een Awesome Beheersysteem 

beheersysteem-3961864

Op 1 januari 2015 lanceerden we een nieuwe website en geheel vernieuwd beheersysteem waarmee (bijna) alles door jou zelf doorgevoerd en aangepast kan worden.

Dat hoeft niet, maar kan wel. Pro users kunnen dus lekker klussen, terwijl Light users makkelijk de meest belangrijke zaken kunnen regelen.

Misschien is het leuk om te weten dat wij in totaal 253 dagen bezig zijn geweest met het bedenken en ontwikkelen van de account en daarbij de account functionaliteit van acht concurrenten uitvoerig hebben getest en geanalyseerd.

De uitkomst: het mooiste beheersysteem voor de beste webhosting!

Alle mooie features hebben we gestolen van onze concurrenten en daar zelf een paar extra mooie functionaliteiten aan toegevoegd. Zodat jij kan genieten van veel gemak en veel mogelijkheden tegelijk.

Wij houden van Keiharde Security

security-2308496

Zijn er kinderen in de buurt? Doe nu dan even de handen voor hun ogen!

SPAMMERS, HACKERS, PHISHERS, FRAUDEURS…

Zo die vieze woorden zijn eruit. 

Wij van Domeinwinkel vinden die woorden zo vies dat we daar voor eens en altijd een einde aan willen maken. Het liefst zo hard mogelijk, zonder concessies.

Alle e-mail is bij ons dan ook beveiligd met spamfilters etc, maar dat is niet zo bijzonder en doet elke provider redelijk goed. Wel bieden we voor jou nog extra spambeveiliging die je zelf kan beheren en erg goed werkt tegen spam.

Veel mensen werken met WordPress, een populair systeem waar je relatief makkelijk een mooie website mee kan maken. Maar qua security is WordPress helaas erg zwak.

Door onze samenwerking met Patchman sporen we lekken in websites op en zorgen we ervoor dat jouw website altijd beveiligd is tegen indringers. Dit gevecht is en blijft constant bezig, maar tot nu toe winnen we (bijna) altijd glorieus.

Wij werken met Strikte Controle 

controle-7257001

Oke oke, ik geef het toe…heel soms gaat er helaas wel eens iets fout.

MAAR! Gelukkig is dat altijd kortstondig aangezien wij onze kinderen (servers) altijd 24/7 goed in de gaten houden zodat ze niet verdrinken in de data.

We doen dit zelf! Maar aangezien ook wij wel eens wat slaap nodig hebben zijn er meerdere partners die het ook 24/7 voor ons doen. Op de momenten dat wij er dus even niet zijn wordt altijd alles in de gaten gehouden.

Want laten we eerlijk zijn, zonder strikte controle van de kwaliteit van de diensten kunnen wij niet de beste hosting aanbieden aan je.

Wij willen Leuke Support leveren

support_2-3946576

Één van de belangrijkste kenmerken van de beste webhosting is dat alle diensten altijd stabiel en duidelijk moet zijn.

Als iets niet duidelijk is hebben wij een probleem!…dan is de webhosting namelijk niet de beste webhosting meer.

En dat willen wij niet. Dus hebben we daar iets op bedacht, namelijk “Leuke en Persoonlijke Support”. Er zitten namelijk personen achter onze supportdesk en die praten met “jou”, ook een persoon. Dus persoonlijke support is voor ons normaal.

Geen robots, geen standaard e-mails, wel een oprechte reactie.

Onze supportmedewerkers zijn leuke mensen met veel kennis van zaken die ze graag met jou delen. Je kan ons dus alles vragen zodat wij die niet duidelijke zaken weer om kunnen toveren in wel duidelijke diensten.

Alleen zo kunnen we de beste webhosting aanbieden.

Jij bent onze Beste Adviseur 

adviseur-2032973

Het zou natuurlijk kunnen dat wij er een klein beetje…of misschien wel volledig naast zitten…en onze hosting helemaal niet de beste is. 

Daar zouden we van balen, maar wat niet is kan nog komen. 

Heb je dan ook adviezen, tips, klachten, complimenten of iets anders..?

Laat het ons weten! Want alles wat jij vindt willen wij weten, zodat wij jou die beste hosting kunnen bieden.