Ben je van plan om een Joomla-website te bouwen? Kies dan voor Joomla-hosting bij Domeinwinkel! Begin direct aan het bouwen van jouw website.

Joomla hosting op 100% Nederlandse SSD servers. Wanneer je bij Domeinwinkel je website gaat hosten, dan staat jouw website in een Nederlandse serverpark voorzien van de beste beveiliging. En in een geval van storing? Dan zijn onze technische engineers er snel bij om dit op te lossen. Onze servers worden 24/7 gemonitord zodat wij een hoge uptime kunnen garanderen voor jouw Joomla website!

Wat is Joomla?

Joomla is een bekroond content management systeem waarmee je websites en krachtige online toepassingen kunt bouwen. Het is een Open Source Management systeem, waardoor ontwikkelaars over hele wereld bijdragen aan de ontwikkeling verbetering. En je kunt de Joomla community raadplegen bij vragen en opmerkingen! Hierdoor worden bugs en lekker snel gerepareerd.

Leuk feitje over Joomla

Joomla wordt uitgesproken als Joemla of Djoemla. Het betekent iedereen samen, als een geheel of totaal. Dit verwijst naar de open source gedachte.

Supersnel en voordelig

Wanneer je Joomla afneemt bij Domeinwinkel, profiteer je van een supersnelle en voordelige hosting. Je hebt al Joomla hosting pakket vanaf € 2,22 per maand. Voor de hoogste kwaliteit en de laagste prijs, daar staan wij voor. We garanderen ook nog eens snelle laadtijden, wat ideaal is voor je positie in de ranking van Google. Uiteraard zijn je bezoekers ook tevreden, aangezien een trage website een van de grote ergernissen is.

Domeinwinkel is jouw Joomla-partner

Voor betrouwbare en snelle Joomla hosting ben je bij Domeinwinkel aan het goede adres! Heb je nog vragen over Joomla? Onze medewerkers helpen je graag verder!

Tags: cms, hosting, joomla, website,