Je eigen website, blog of webshop beginnen? Start eenvoudig met de Website Maker van Domeinwinkel. Je maakt gemakkelijk een mooie website, zonder enige technische kennis!

Wat is de Website Maker?

De Website Maker is een software waarmee je online je website kunt bouwen met een heel gemakkelijk ‘drag en drop’ systeem. Sleep titels, afbeeldingen en meer naar de juiste plaats. Zo heb je binnen 5 minuten je website al online staan.

Je maakt snel en makkelijk een website doordat wij meer dan 190 templates bieden voor je website. Deze kun je helemaal in stijl aanpassen naar jouw persoonlijke voorkeur. Ideaal toch? Nadat je een template hebt gekozen, kun je via tools alle elementen op de pagina wijzigen, nieuwe pagina’s aanmaken en zelf verschillende elementen toevoegen. Binnen handomdraai krijgt jouw website de vorm en uitstraling die jij wilt.

Maak je website voor iedereen beschikbaar

Wanneer je klaar bent met het bouwen van jouw website, kun jij deze online publiceren zodat iedereen deze kan bekijken. Je website wordt dan opgeslagen en gekoppeld aan je domeinnaam. Zo kan iedereen jouw website online bezoeken. Mocht je iets willen wijzigen, dan is dat geen enkel probleem. Het is altijd mogelijk om later nog dingen aan de passen en deze aanpassingen gelijk te publiceren. Zo staat de laatste versie van je website altijd online.

Start meteen!

Bestel je website pakket en start meteen! Wij helpen je uiteraard graag bij het maken van een succesvolle website en staan klaar voor al je vragen rondom webhosting, domeinnamen en de website maker. Je kunt ont van maandag tot en met vrijdag bereik via e-mail

Tags: website, website maker,