Ja, je leest het goed. We behoren tot de beste dienstverleners van 2020 in de categorie Hosting! En daar zijn we heel erg trots op.

Domeinwinkel behoort tot één van de beste zakelijke dienstverleners van Nederland. Met deze bevestiging gaan we weer knallen in 2021! De notering binnen de MT1000 en de categorie Hosting betekent voor ons dat we het vreemde jaar goed kunnen afsluiten. Met een grote glimlach uiteraard.

Dank je wel!

Graag willen wij onze klanten bedanken die het afgelopen jaar weer in ons hebben geloofd. Het jaar 2020 was vreemd. Heel vreemd. Gelukkig konden we snel omschakelen en hebben jullie de hele tijd kunnen genieten van razendsnelle hosting. We kijken ernaar uit om jullie het komende jaar weer van dienst te mogen zijn.

Wat is MT1000 nu eigenlijk?

MT1000 is het grootste onderzoek onder zakelijke beslissers naar de kwaliteit en populariteit van zakelijke dienstverleners in Nederland. Een panel van ongeveer 5.000 zakelijke beslissers worden uitgenodigd om hun ervaringen te delen. Alleen bedrijven waar ze in de laatste drie jaar zakelijk contact mee hadden, konden zij beoordelen. Op basis van deze resultaten wordt de MT1000-ranglijst samengesteld. Je hebt een algemene MT1000 en er worden ook 59 individuele sector-ranglijsten gepubliceerd. Zoals de sector Hosting. Waar Domeinwinkel weer onder valt.

Hoe word je de beste?

MT verzoekt de zakelijke beslissers om de bedrijven te beoordelen op klantgerichtheid, productleiderschap, excellente uitvoering. Ook vragen ze om een Net Promotor Score (NPS). Deze score omvat de mate waarin de zakelijke beslisser een organisatie zou aanbevelen aan een vriend of collega. Voor de dienstverlener is het vooral een zaak om zo goed mogelijk service af te leveren. Ervoor zorgen dat de respondenten je tijdens het onderzoek weten te herinneren. En dat maakt een plek in de MT1000 een prestatie op zich.

We zijn een notering waard

Domeinwinkel is trots op de notering in de MT1000. En het is weer een reden om bij Domeinwinkel een domeinnaam te bestellen. Met een mooi welkomsttarief uiteraard.