Je eigen website beginnen? Spannend! Maar heb je al over nagedacht welke domeinnaam je gaat registreren?

Goedkoop een domeinnaam registreren kan bij Domeinwinkel! Check of jouw ideale domeinnaam beschikbaar is en wij regelen de rest. Maar heb je een back-up wanneer je gewenste domeinnaam met extensie .NL bezet is?

Zoveel meer dan alleen .NL en .COM extensies

Ze zijn populair en worden vaak gebruikt. Domeinen worden vaak geregistreerd met een .NL en .COM extensies. Een krachtige domeinnaam is niet lang, goed uit te spreken en eenvoudig te onthouden. Maar met extensies .NL en .COM liggen de korte domeinnamen helaas niet altijd meer voor het oprapen. Dit maakt het lastig om je gewenste domeinnaam te registreren. Gelukkig zijn er alternatieven die je kunt inzetten voor je website wanneer .NL en .COM niet ver meer verkrijgbaar blijken te zijn.

Hallo nieuwe domeinextensies

Domeinen registreren met .shop of .expert is mogelijk! Er zijn veel catchy alternatieven waarvan je gebruik kunt maken. Hieronder vind je een greep uit de vele mogelijkheden…

En er zelfs nog meer mogelijk. Veel meer… Zo kan je ook kiezen voor .design, .fashion of .gratis. Heb je een marketing bureau? Ga dan voor .marketing. Of heb je een restaurant in Zeeland? Dan kan je kiezen voor .restaurant.

Hieronder zie je een paar domeinextensies. Wil jij het volledige overzicht zien? Ga dan naar de pagina ‘Nieuwe domeinextensies’. Je kunt hier meerdere domeinnamen kopen. Zo heb je altijd een domeinextensie dat bij je onderneming past!

Registreer goedkoop jouw ideale domein bij Domeinwinkel

  1. In slechts drie stappen kun je bij Domeinwinkel eenvoudig je eigen domeinnaam registreren
  2. Bedenk een domeinnaam en kies voor een passende domeinextensie
  3. Kies voor de snelste webhosting van Nederland
  4. Vul je gegevens in en ga meteen aan de slag met je nieuwe domeinnaam

Lekker makkelijk toch?

Tags: domein, domeinextensies, domeinnaam registreren, nieuwe domeinen,