Je hebt een goedkoop domeinnaam geregistreerd. Geweldig, nu kun je echt gaan beginnen! Het is het begin van je online identiteit en die wil je verder gaan uitdragen. Bijvoorbeeld met een fantastische website. Maar ook met je eigen e-mailadres. Professioneel en herkenbaar.

Waarom mailen met een e-mailadres van mijn domeinnaam?

Je krijgt een e-mailtje binnen met een e-mailadres als ilovehosting@gmail.com. Vertrouw je de afzender? Want laten we eerlijk wezen, het is niet zo professioneel als info@bedrijf.nl. Naast het feit dat je professioneler overkomt, helpt het ook bij de herkenbaarheid van je merk. Mail je met een bedrijfsnaam, dan onthouden de mensen die de mail ontvangen ook je bedrijfsnaam.

En niet te vergeten, de extensie. Zit jouw doelgroep in Nederland? Met een e-mailadres dat eindigt op .NL, laat je dit zien. Een ander voordeel is weer dat je werk/hobby gescheiden houdt van je privé-mail. Wel zo makkelijk dat je mails van potentiële klanten niet tussen de Thuisbezorgd-mails komen te staan.

Wat wij je kunnen bieden

Wist je dat je bij Domeinwinkel een rechtvaardige en strenge spamfilter hebt voor een veilige e-mailomgeving? Volledig kosteloos. Verder krijg je bij iedere geregistreerde domeinnaam minimaal één e-mailadres @jedomeinnaam.nl ter beschikking. Wat ook handig is? Je kunt altijd en overal je e-mail uitlezen en verzenden. Onze webhosting pakketten zijn standaard uitgerust met webmail, IMAP en POP3.

Als je net begint met een website en je zet er nog geen grote bestanden op, dan kun je het beste gaan voor de ‘Intro webhosting’. Heb je toch nog wat meer webruimte nodig? Dan raden we je ‘Basic Webhosting’ aan.

Begin direct

Registreer goedkoop je domeinnaam bij Domeinwinkel. Kies je diensten en rond het af. Binnen 5 minuten kun jij aan de slag gaan met je website. Uiteraard kun je ook e-mailen met je domeinnaam 😉

Tags: domeinnaam, domeinnaam registreren, hosting, website,