Grrrr. Spam. Ongetwijfeld heb jij weleens ermee te maken gehad. Het kan gebeuren dat je spam ontvangt terwijl jij heel zorgvuldig met je e-mailgegevens omgaat. Maar wat is spam precies en wat kan jij zelf doen?

Wat is spam?

Alle ongevraagde en ongewenste e-mails die je ontvangt zonder dat je je ergens voor hebt aangemeld. Je kan ze herkennen aan onbekende afzenders en/of rare aanbieding. Spam is ongewenst. Helaas kan je spam op elk e-mailadres krijgen.

Wil je meer weten over spam en hoe je spam in het algemeen kunt voorkomen? Bekijk dan onze informatie en tips over het voorkomen van spam.

SpamAssasin spamfilter

Standaard krijg je een SpamAssasin spamfilter bij je webhostingpakket. SpamAssasin is een zelflerend anti-spam programma dat via DirectAdmin beheerd kan worden. Je kan zelf de sterkte van het spamfilter aanpassen door in DirectAdmin een score in te stellen waarbij een e-mail als spam wordt gezien.

Zo stel je het in

  1. Login op DirectAdmin voor de webhosting waarvoor je een spamfilter in wilt stellen
  2. Kies voor “SpamAssasin instellingen” onder “E-mailbeheer”
  3. Stel de opties in naar keuze en klik op “Opslaan” om de wijzigingen door te voeren

SpamAssasin houdt ongeveer 90% spam tegen

Dit is ook een mooi resultaat. Maar je kunt helaas nog wat spam ontvangen.

Het Premium Spamfilter van Domeinwinkel filtert 99.9% weg!

Zonder dat je daar zelf iets voor hoeft te doen. Ideaal toch? Het spamfilter wordt voor jouw domeinnaam geactiveerd en zal meteen zijn werk doen op alle e-mailadressen die op deze domeinnaam actief zijn. Me merkt meteen resultaat in de hoeveelheid spam die je ontvangt. Spam, virussen en phishing worden vakkundig geëlimineerd voordat het je netwerk of computer bereikt. Van ons ontvang je een login waarmee je exact zelf kunt zien welke e-mails geblokkeerd zijn. Zo kan je dan nog zelf handmatige aanpassingen doen aan je persoonlijke spam instellingen.

Het Premium Spamfilter is zelflerend

Het begrijpt het inkomende spamgedrag in je mail zeer snel. Ontvang je een inkomend spambericht? Dan wordt het bericht in quarantaine gezet. Dit kan je makkelijk beheren via de simpele SpamPanel interface.

Hoe kan ik het bestellen?

Dat kan je binnen een paar eenvoudige stappen doen. Eerst log je in op je Domeinwinkel account. Selecteer de juiste domeinnaam en vervolgens kan je diensten toevoegen. Selecteer het Premium Spamfilter en reken. Vervolgens ontvangen wij de betaling en zorgen we ervoor dat het Premium Spamfilter wordt ingesteld.

Heb je interesse in het Domeinwinkel Premium Spamfilter? Bekijk dan de uitgebreide opties op onze Premium Spamfilter pagina.

Tags: Premium Spamfilter, spam, spamfilter, webhosting,